Dionne Warwick razglasila bankrot

2. 4. 2013 | Vir: Nova
Deli
Le žrtev slabega upravljanja z denarjem? (foto: Shutterstock)
Shutterstock

"Njen poslovni menedžer ni opravljal svoje naloge. To je izvedela šele, ko je dolgovala milijon dolarjev davkov," je neprijetno situacijo 72-letne soul pevke Dionne Warwick opisal njen odvetnik Daniel Stolz.

Zvezdničine težave z davki so se začele že pred nekaj leti in se nadaljevale tudi po tem, ko je odpustila spornega menedžerja. Že leta 2009 smo izvedeli, da sestrična in tesna prijateljica umrle pevke Whitney Houston dolguje 2,2 milijona dolarjev.

Čeprav je določen del dolga že odplačala, je z njim 'pokrila' samo kazni in obresti. Poskus, da bi z davčno upravo dosegla sporazum, pa ni uspel. Na žalost Dionne v zadnjem času ne nastopa dovolj pogosto, da bi odplačala davčni dolg, ko poravna vse stroške, pa ji za življenje ostane za njene razmere 'le' približno 7000 evrov na mesec. In zato se je odločila, da bo razglasila stečaj.

"Če si znan, še ne pomeni, da si seznanjen s svojo finančno situacijo. Slavni se pogosto opirajo na druge, potem pa nekega dne ugotovijo, v kakšnem kaosu so, in iščejo način, da se izvlečejo iz njega," je še povedal njen odvetnik.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec