DNK test šokiral, ko je pokazal, da princ Harry ni oče malega princa Archija, Meghan Markle jokala kot dež

DNK test šokiral, ko je pokazal, da princ Harry ni oče malega princa Archija, Meghan Markle jokala kot dež (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2020

Princu Harryju in Meghan Markle že vse od začetka njunega razmerja številni mečejo polena pod noge in nič drugače ni bilo niti takrat, ko je vojvodinja pod srcem nosila princa Archieja.

Princ Harry in Meghan Markle sta bila na Otoku ves čas tarča tabloidov, ki jima nikakor niso dali miru, saj so o njunem razmerju vedno želeli izkopati umazane podrobnosti in jima pokvariti njuno ljubezensko pravljico.

Še posebej udarna in šokantna pa je bila novica, ki jo je pred rojstvom malega princa objavil tabloid Globe, ki je poročal, da Harry sploh ni pravi oče. Trdili so, da je DNK test v sklopu standardne procedura, ki jo naredijo pred rojstvom, pokazal, da Harry ni oče malega Archieja.

Ob pogledu na rezultate sta bila oba v šoku, Harry je povsem prebledel, Meghan pa je padla v histeričen jok, saj ni mogla verjeti svojim očem. Princ Harry je za takratni napačni rezultat sumil sovražnike, ki jih je imela v kraljevi palači Meghan Markle, naknadni test pa je pokazal, da je vse tako kot mora biti in da je pravi oče princ Harry.

Kasneje sta se prav zaradi takšnih in drugačnih igric umaknila s kraljevega dvora in danes živita umirjeno življenje v Los Angelesu, kjer sta si uredila čudovito družinsko gnezdece.