Dolly Parton si prizadeva, da bi številne skrivnosti njene družine ostale skrite

Dolly Parton si prizadeva, da bi številne skrivnosti njene družine ostale skrite (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
14. 2. 2017

Po pisanju priljubljenega spletnega portala Radar Online ima družina zvezdnice kantrija Dolly Parton veliko sramotnih skrivnosti, ki bi jih Dolly rada skrila pred javnostjo. A očitno pri tem ni najbolj uspešna ...

Domnevno dobro obveščeni vir je za spletno stran Radar Online povedal: "Dolly daje vse od sebe, da bi njene družinske skrivnosti ostale skrite. Ne želi, da bi omadeževale njen ugled, ki si ga je dolga leta ustvarjala." Vir je še dodal, da se 71-letna zvezdnica kantrija Dolly Parton boji, da bi neprijetne podrobnosti iz njene preteklosti uničile vse, za kar je dolga leta garala. A očitno se bo zgodilo prav to. Ustvarjalci omenjenega portala so se namreč dokopali do škandaloznih informacij, povezanih s člani njene družine.

Pa pojdimo lepo po vrsti. Njen brat Randy se je želel podati po njenih stopinjah, a se je njegova kariera zaradi težav z alkoholom končala, še preden se je sploh dobro začela. Randy si je med drugim omislil posojilo v višini 21,5 milijona dolarjev, s katerim je nameraval ustanoviti gledališče Randy Parton, potem pa so s preiskavo ugotovili, da je 2,4 milijona ameriških zelencev porabil za alkohol in potovanja v Las Vegas. Skupaj s partnerji si je nakopal tožbo, njegova slavna sestra pa je ves čas vztrajno trdila, da je njen brat v tej zgodbi le žrtveno jagnje. Randy zdaj dela v sestrinem zabaviščnem parku Dollywood, v bližini katerega živi s soprogo Deb.

V številne težave je zabredla tudi Randyjeva starejša hčerka Tever. Dolga leta je bila odvisna od mamil, leta 2006 pa so jo aretirali, ker je poskušala oropati bolno mamo svojega nekdanjega fanta. Pozneje so podatki o aretaciji skrivnostno izginili. "Družina Parton je tako zelo vplivna, da lahko naredijo, kar hočejo, in se potem izvlečejo iz vsega," je pojasnil vir. Dolly se je odločila, da bo pomagala svoji nečakinji – dala ji je 25 tisoč dolarjev in jo poslala na rehabilitacijo. Zdravljenje očitno ni bilo uspešno, saj so jo policisti nekaj let pozneje našli nezavestno v avtu, v katerem so bili tudi številni recepti za zdravila. Tever je vzela prevelik odmerek, policisti so jo preiskovali, a so tudi to sočno zgodbo uspešno skrili pred javnostjo.

Še bolj žalostno življenje je imela Dollyjina 67-letna sestra Stella, ki je trpela v turbulentnem zakonu, poleg tega pa jo je neki vplivni moški, ki v njenem rodnem mestecu Sevierville zaseda visok položaj, poskušal posiliti. Dokaz tega, da jo je soprog fizično zlorabljal, so številne brazgotine, ki so vidne še danes. To pa še ni vse. Dollyjina sestra Freida Estelle in brat Floyd, ki sta dvojčka, sta odvisna od alkohola in mamil! "Skratka, Dollyjina družina je ena sama katastrofa. Zapravila je milijone, da bi jih popeljala na pravo pot, a ji ni uspelo. Zato se zdaj boji vseh podrobnosti, ki bi utegnile priplavati na površje in ji uničiti ugled," je še pojasnil vir.

Priporočamo