Uf, ste videli, kje živijo starši Kate Middleton? A vse lahko gre kmalu zelooo narobe (in to je razlog)

23. 6. 2024
Deli
Uf, ste videli, kje živijo starši Kate Middleton? A vse lahko gre kmalu zelooo narobe (in to je razlog) (foto: Profimedia)
Profimedia

Dolgovi so tisti, ki bi lahko ogrozili njun dom ...

Starša Kate Middleton sta se nedavno znašla na naslovnicah časopisov z novico, da premoženje njunega podjetja Party Pieces ne zadostuje za kritje stroškov in izdatkov stečaja. Mediji poročajo, da je zato  londonsko podjetje Interpath Advisory zahtevalo 300.000 EUR za obravnavo stečaja podjetja.

Zagotovo je to še en udarec za Middletonove, zaradi katerega sta tisk in javnost neizogibno izračunala namesto njih. Med dragocenim premoženjem družine je nedvomno Bucklebury Manor, 5,4 milijona evrov vreden dvorec v Berkshiru, kjer trenutno živijo starši Kate Middleton.

Gre za nepremičnino, ki sta jo Carole in Michael Middleton kupila leta 2012, ko sta zapustila prejšnji dvorec iz rdeče opeke v Oak Acre v Salisburyju. Middletonovi tako že približno 12 let živijo stran od radovednih oči paparacev in uživajo v zasebnosti rezidence v gruzijskem slogu, ki jo obdaja 7 hektarjev zelenja.

Poleg staršev so v dvorcu nekaj časa preživeli tudi James, Pippa in Kate, nazadnje med zaprtjem zaradi pandemije Covid-19. Po drugi strani pa je v dvorcu prostora za vse. Kot poroča madame Le Figaro, dvorec Bucklebury sestavlja 7 spalnic, 2 salona, 5 sprejemnic, 2 velika kamina, obsežna knjižnica in veranda. V pritličju se nahaja utripajoče srce hiše, velik odprt prostor, ki služi kot kuhinja, jedilnica in dnevna soba. 

Češnja na torti? Teniško igrišče in bazen. Če je vila od zunaj morda videti nekoliko mračna, je Carole Middleton za Point de Vue razkrila, da je bila notranjost urejena v toplem odtenku bež barve. Za notranjo opremo je bila odgovorna mati Kate Middleton, ki je v vilo vložila vso svojo energijo (in želje). Če bi družina zato zaradi nakopičenih velikih dolgov hišo izgubila, bi to uradno bil annus horribilis Middletonovih. In tudi sorodniki v palači tega ne bi sprejeli najbolje.

Vir: Elle.si

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave