Donald Trump brez zadržkov ocenjeval telesa ameriških zvezdnic. Le kaj bo na to rekla Melania Trump?

Donald Trump brez zadržkov ocenjeval telesa ameriških zvezdnic. Le kaj bo na to rekla Melania Trump? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 4. 2018

Ameriški predsednik Donald Trump velja za enega tistih, ki nimajo dlake na jeziku. V intervjuju z novinarjem Howardom Sternom se je obregnil tudi ob ameriške zvezdnice in za vsako posebej povedal, kaj si misli o njej.

To, da ima Donald Trump rad lepa dekleta, to je jasno že dolgo časa. Tudi to, da je brez dlake na jeziku ni nič novega, v intervjuju z Howardom Sternom pa je pred leti ocenjeval ameriške zvezdnice in med drugim dejal, da bi Angelino Jolie na lestvici od 1 do 10, ocenil zgolj s sedmico.

Halle Berry ima po njegovem lepo kožo, njegova bivša žena Marla Maples pa lepo grajeno postavo. Elin Nordegren si je prislužila devetko, Angleina Jolie, ki ima po Trupovem mnenju lep obraz in lepo kožo, pa jo je na koncu odnesla zgolj s sedmico.

Nič kaj lepih besed pa ni našel za igralko Charlize Theron. "Če sem čisto iskren je Ivanka Trump videti precej bolje in lepše."

Le kaj nekaj si o vsem skupaj misli prva dama ZDA Melania Trump, ki verjetno takšnih intervjujev ne prebira prav rada.