Donald je Melanio skušal prijeti za roko, a ga je zavrnila, kamere pa vse posnele

Donald je Melanio skušal prijeti za roko, a ga je zavrnila, kamere pa vse posnele (foto: Profimedia) Profimedia
26. 4. 2018

Ameriški predsednik Donald Trump in Melania Trump že nekaj časa v javnosti vzbujata veliko pozornosti, ker je njun odnos ves čas videti precej ohlajen. Med nedavnim obiskom francoskega predsedniškega para pa je bila svetovna javnost priča novi epizodi iz njunega zakonskega življenja.

Ameriški predsednik Donald Trump je tekom uradne slovesnosti skušal za roko prijeti svojo ženo Melanio Trump, a se ona za to ni kaj dosti zmenila. Kamere so bile ves čas uprte v njune roke, ki se kar nekaj časa niso uspele preplesti. Na koncu je Melania nekoliko popustila, Donald pa jo je uspel prijeti za nekaj minut. A že po nekaj korakih na rdeči preprogi, se je med njima znova vse ohladilo, Donald je stopil korak naprej, Melania pa je roko potegnila k sebi in spet sta bila vsak na svoji strani.

To ni prvič, da se je med zakoncema zgodilo kaj takšnega, takšen odnos traja že kar nekaj časa, zakonca pa že nekaj časa nista videti preveč povezana. Svetovni mediji ves čas spremljajo življenje ameriškega predsedniškega para, vsi pa so si edini, da so zadnje afere s porno igralkami močno načele njun odnos. Mogoče je bilo zaslediti celo to, da naj bi imela ločeni spalnici. Kaj se zares dogaja za štirimi stenami njune spalnice vesta le Melania in Donald, morda pa sta imela zakonca samo slab dan?

Priporočamo