Donald Trump Junior ljubi voditeljico Fox Newsa!

Donald Trump Junior ljubi voditeljico Fox Newsa! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
24. 5. 2018

Pa je šel po očetovih stopinjah tudi Donald Trump Junior, ki je po 12 letih zakona sklenil iti svojo pot. Že prej so namigovali, da je svoji ženi nezvest, zdaj pa se je izkazalo, da so bila namigovanja pravilna.

Minila sta le dva meseca, odkar sta Donald Trump Jr. (41 let) in njegova soproga Vanessa Trump (40 let), objavila ločitev, on pa ima že novo. Tokrat naj bi ljubil lepo voditeljico Fox News Kimberly Guilfoyle (49 let). Omenjena televizijska mreža je tudi sicer najljubša mreža ameriškega predsednika Donalda Trumpa (69 let). Novopečeni par je do ušes zaljubljen, Kimberly pa naj bi bila povsem vzhičena nad novim ljubimcem. O tem, da je Donald Jr. velik zapeljivec, se je pisalo še, ko je bil poročen z Vanesso. Najbolj pa je odjeknila vest, da naj bi soprogo Vanesso varal, ko je bila noseča, in to s pevko ter starleto Aubrey O'Day (34 let). Ta naj bi se takrat res noro zaljubila v Donalda, a se je po nekaj mesecih njuna zveza končala. Če gre verjeti tujemu tisku, naj bi vmes posegel tudi sam predsednik Trump. Vanessa je Donaldu Jr. rodila pet otrok: Donalda III. (9 let), Tristana Milosa (6 let), Spencerja Fredericka (5 let) ter hčerki Kai Madison (10 let) in Chloe Sophie (3 let). Vanessa naj ne bi zahtevala polnega skrbništva nad otroki, Donald Jr. pa je privolil v vse pogoje svoje nekdanje soproge. Da se ločujeta, sta objavila v skupnem sporočilu za javnost, v katerem sta zapisala. "Po 12 letih zakona sva se odločila, da greva vsak svojo pot. Imava pet prekrasnih otrok, ki so in bodo vedno na prvem mestu."

Obtožbe nekdanjega fanta

In kdo je nekoliko starejša lepotica, ki je omrežila Donalda Jr.? Kimberly je bila doslej poročena dvakrat. Prvič z Gavinom Newsomom (50 let), demokratom, ki je bil nekaj časa tudi župan San Francisca. Njun zakon je razpadel leta 2005, samo leto pozneje pa se je poročila z direktorjem podjetja za notranje opremljanje Ericom Villencyjem (42 let). Z njim ima 11-letnega sina Ronana Anthonyja. Preden se je zaljubila v predsednikovega sina, pa je bila v zvezi z nekdanjim šefom za komunikacije v Beli hiši Anthonyjem Scaramuccijem (54 let). Omenjali so jo kot eno izmed možnih kandidatk za predsednico oddelka za novinarje v Beli hiši. Ponudbo naj bi zavrnila prav zaradi pogodbe, ki jo ima s Fox News. Zanimiva pa je zgodba zdaj že nekdanje snahe ameriškega predsednika, Vanesse, ki je bila v mladosti članica tolpe, s katero so preprodajali travo. Poleg tega je imela zelo rada ulično življenje in se družila z nevarnimi fanti. Tako vsaj pravi njen bivši fant Valentin Rivera (40 let).

Pravi, da je bila Vanessa, ko je bil prvič v zaporu, povsem zlomljena. Bila sta člana tolpe Latin King. "S kabrioletom me je vozila okoli, da bi dostavljal travo in ilegalno orožje. No, kar nekajkrat naju je rešila, ker je omenila svojega očeta, ki je ugleden odvetnik," danes odkrito govori Rivera. Spoznala sta se v šoli, ko jo je zadel z vodnim balonom. Po letu ljubezni so ga aretirali zaradi napada in moral je za 16 mesecev v zapor na otok Rikers. Vanessa ga je dvakrat obiskala skupaj z njegovo mamo. Večkrat ni smela, saj ji njeni starši niso pustili. Vanessina mama je vodila manekensko agencijo. Ko je Rivera prišel iz zapora, sta bila z Vanesso še vedno skupaj, pogovarjala sta se celo o poroki in otrocih. Menda mu je dejala, da želi imeti pet otrok, no, ta želja se ji je pozneje uresničila z Donaldom Jr. Rivera je imel v tolpi vse večjo moč, in to je bilo Vanessi zelo všeč. Tudi sama je postala bolj samozavestna in ohola. A njuna ljubezen vseeno ni zdržala in po petih letih je je leta 1998 zveza razpadla. Takrat je namreč Rivera izvedel, da naj bi ga varala z igralcem Leonardom DiCapriom (43 let). Pozneje je tudi sam izstopil iz tolpe in danes dela nekaj povsem drugega. Skrbi za starejše ljudi in jih vozi okoli po opravkih ter k zdravniku. Vanesso ima v lepem spominu in je vesel, da se ji je uresničila želja roditi pet otrok.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia