Donald Trump ni našel časa, da bi Melanii Trump kupil darilo za rojstni dan

Donald Trump ni našel časa, da bi Melanii Trump kupil darilo za rojstni dan (foto: Profimedia) Profimedia
28. 4. 2018

Ameriški predsednik Donald Trump naj bi bil tako zelo zaposlen, da nima niti toliko časa, da bi za svojo ženo Melanio Trump kupil rojstnodnevno darilo.

Melania Trump je praznovala 48. rojstni dan, od svojega soproga pa ni dobila nobenega posebnega darila. Ameriški predsednik Donald Trump je v informativni oddaji na Fox News povedal, da je za javljanje v živo izbral prav poseben dan. "Danes je zelo poseben dan, ker ima Melania rojstni dan. Vse najboljše Melania," je Donald dejal v telefonskem pogovoru za News Fox. Seveda je vse zanimalo, kaj je za rojstni dan poklonil Melanii in bili ob njegovem odgovoru kar nekoliko razočarani.

"O tem bi bilo bolje, da ne govorim, ker se mi zdi, da sem na spolzkem ledu. Morda ji res nisem podaril nič posebnega, a sem ji kupil zares lepo cvetje in predčudovito čestitko. Veste zelo sem zaposlen in nimam časa iskati daril, a imam prelepo čestitko in čudovito cvetje," je dejal Donald in verjetno marsikoga razočaral z svojim odgovorom.

Kako je njegovo darilo sprejela Melania Trump ne vemo, povsem mogoče pa je, da bo to še dodatno zahladilo njune že tako načete odnose.