Donald Trump o vojvodinji Meghan: Slabo prenaša kritike

Donald Trump o vojvodinji Meghan: Slabo prenaša kritike (foto: Profimedia) Profimedia
4. 11. 2019

Ameriški predsednik Donald Trump je znan (tudi) po tem, da rad pokomentira družbene dogodke in početje ljudi, ki so del javnega življenja.

Med gostovanjem v eni od radijskih oddaj, ki je bila namenjena političnim temam, je beseda nanesla tudi na vojvodinjo Meghan Markle, sicer Američanko.

Trump je dejal, da je gledal njene intervjuje in opazil, da vojvodinja vse dojema zelo osebno in resno. Medijskih kritik ne prenaša najbolje, ker je preobčutljiva. "Delno jo lahko razumem, a je ne poznam," je še dejal ameriški predsednik.

Medtem pa ima o njenem možu, princu Harryju, dobro mnenje. "Čudovit mladenič je. Vsa družina je čudovita," pravi Trump. Princ in ameriški predsednik sta se spoznala med Trumpovim obiskom v Veliki Britaniji.

Vprašanje je, ali ima princ Harry tako dobro mnenje o Trumpu. Znano je, da je Meghan izjavila, kako se bo, če Donald res zmaga na volitvah, preselila v Kanado. No, postal je ameriški predsednik, Meghan pa zdaj živi v Londonu. V javnosti nekako velja prepričanje, da kraljevi družini Trump ni najbolj simpatičen, čeprav tega niso izrekli naglas.

Priporočamo