Donald Trump povedal resnico o lepotnih operacijah Melanie Trump

Donald Trump povedal resnico o lepotnih operacijah Melanie Trump (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2018

Kaj se v resnici dogaja z ameriško prvo damo Melanio Trump?

Med uradnim obiskom Južne Karoline se je ameriški predsednik Donald Trump v svojem govoru dotaknil tudi zdravstvenega stanja svoje žene, ameriške prve dame Melanie Trump in zanikal govorice, da si je nedavno privoščila lepotno operacijo.

Melanio Trump so maja operirali na ledvici, nato pa se več kot mesec dni ni pojavila v javnosti. Zaradi odsotnosti in pomanjkanja informacij so se začela ugibanja, komiki pa so zbijali šale na račun njenega domnevnega bega iz Bele hiše.

"Mediji so imeli različne teorije o njenem zdravstvenem stanju. Govorili so, da je odšla na plastično operacijo obraza. To ne drži. Seveda bi vam povedal, če bi kaj takšnega zares storila. To se ne more kar tako skriti," je dejal Trump.

"Govorili so tudi, da me je moja žena zapustila, da je odšla iz Bele hiše in se vrnila nazaj v New York. Edino kar mediji niso objavili, je gola resnica. Resnica je takšna, da si Melania želi ohraniti zasebnost in si želi, da bi njeno privatno življenje ostalo samo njeno," je še dodal Trump in tako pojasnil, kaj se je v resnici dogajalo z Melanio.

Priporočamo