Donald Trump sredi nove afere, Barbara Moore razkrila sočne podrobnosti iz postelje

Donald Trump sredi nove afere, Barbara Moore razkrila sočne podrobnosti iz postelje (foto: profimedia) profimedia
18. 4. 2018

Ameriški predsednik Donald Trump se je znašel sredi novega seks škandala. Zdaj se je javila nekdanja Playboyjeva zajčica, ki naj bi imela z njim afero leta 1993.

Donald Trump v zadnjem času niza afero za afero. Potem ko se je znašel sredi seks škandala s porno igralko Stormy Daniels, se je zdaj izkazalo, da naj bi varal tudi svojo drugo ženo Marlo Maples. V intervjuju za britanski Daily Mail je Playboyjeva zajčica Barbara Moore razkrila, da naj bi imela s Trumpom afero leta 1993, ko je čakal otroka z Marlo. Barbara je dodala, da se ji ni niti sanjalo, da Trump čaka otroka z Marlo, saj je ni niti enkrat omenil, niti ni dajal vtisa, da je v razmerju.

V intervjuju je razkrila, da ju je tekom seksa s Trumpom opazovala njena prijateljica, ki je bila prav tako Playboyjeva zajčica. Pri vročih posteljnih igricah se jima ni pridružila, niti si Trump tega ni želel.

#tgif #followme #goldmetal dress #sexyheels #blondehair #modelstatus

A post shared by Barbara Moore (@barbaramoore10) on Feb 9, 2018 at 4:27pm PST

A, če ima večina žensk o Trampu precej negativno mnenje, Barbara o njem misli povsem nasprotno. "Donald je pravi kavalir in odličen ljubimec," je dejala.

Še več, Barbara je priznala, da je na predsedniških volitvah volila za svojega nekdanjega ljubimca, enako pa je naredila tudi njena hčerka. Le kaj bo na novo seks afero porekla Melania Trump?