Donald Trump v Belo hišo povabil lepo Lolo Astanovo, kaj bo rekla Melania Trump?

Donald Trump v Belo hišo povabil lepo Lolo Astanovo, kaj bo rekla Melania Trump? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2018

Ob prazniku dneva neodvisnosti je v Beli hiši že tradicija, da aktualni predsednik poskrbi za glasbeni program. Donald Trump je to leto na proslavo povabil tudi lepo pianistko Lolo Astanovo, ki ga je poleg glasbe očarala tudi s svojo lepoto.

Uzbekistansko glasbenico Lolo Astanovo smo v zadnjem času velikokrat videli v družbi hrvaškega glasbenika Stjepana Hauserja, vse pa se zdi, da je njene lepe čare opazil tudi sam ameriški predsednik Donald Trump, ki je velik ljubitelj lepih žensk.

Na svojem Instagramu se je Lola že pohvalila, da jo danes čaka pomemben nastop in že objavila fotografijo s častno stražo pred Belo hišo. Številni pa se sprašujejo, kaj si o vsem skupaj misli prva dama ZDA Melania Trump. Že dlje časa se šušlja, da sta zakonca vse bolj oddaljena, zato ji verjetno tudi zadnja poteza njenega moža ne bo kaj preveč po godu.

Trumpovi predhodniki so ponavadi na dan neodvisnosti pomagali pri prisegi novih državljanov, predsednik, ki je vpeljal politiko ničelne tolerance do nezakonitih prehodov meje, zaradi česar so staršem na meji odvzeli več tisoč otrok in je uspel s svojo prepovedjo vstopa državljanom določenih muslimanskih držav, pa se te tradicije ne bo držal.

Priporočamo