Donatella Versace je bila nekoč povsem drugačna, danes so za njo številne lepotne operacije in njen obraz je čisto spremenjen

Donatella Versace je bila nekoč povsem drugačna, danes so za njo številne lepotne operacije in njen obraz je čisto spremenjen (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2019

Italijanska modna oblikovalka Donaltella Versace se je skozi leta močno spreminjala, danes pa je njen obraz videti povsem spremenjen.

Podelitev britanskih modnih nagrad je eden izmed najbolj pomembnih dogodkov v modnem svetu, ki ga ni želela izpustiti niti slavna Donatella Versace, ki stoji na čelu enega izmed največjih modnih imperijev današnjega sveta, modne hiše Versace.

64 letna modna oblikovalka je poglede privlačila s svojo modno kombinacijo in še bolj s svojim obrazom, ki se je zdel bolj umeten kot kdajkoli prej. Številni lepotni popravki, botoks in brezoblične ustnice so njeno podobo povsem spremenili in Donatella je dan danes videti precej drugače, kot je bila videti v mladih letih.

Številni modni kritiki ji zamerijo, da je odločno prevečkrat odšla pod nož in da je videti preveč umetno, saj se danes le s težavo normalno smeji, njen obraz pa je videti povsem zaledenel. 

Odkar so leta 1997 v Miamiju umorili ustanovitelja Giannija Versaceja, koncern vodita Santo Versace in njegova sestra Donatella. Po umoru se je koncern več let spopadal s težavami, v zadnjih letih pa se je položaj izboljšal.

Leta 2017 je modna hiša po nekaj težkih letih vnovič ustvarila dobiček, znašal je 15 milijonov evrov. Prihodki so dosegli 686 milijonov evrov. Glavni izvršni direktor Jonathan Akeroyd je junija napovedal, da si prizadevajo v kratkem času povečati prihodke na milijardo evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gianni, wherever you are, thinking of you. Happy birthday ❤

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

Priporočamo