Doria Ragland je svojo hčerko Meghan navdihnila za opravljanje dobrih del

Doria Ragland je svojo hčerko Meghan navdihnila za opravljanje dobrih del (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2020

Meghan Markle je bila dobrodelnosti naklonjena, še preden je postala članica kraljeve družine.

Njena mama, Doria Ragland, jo je med odraščanjem navdihnila za opravljanje dobrih del in jo spodbuja še dandanes.

"Meghan v otroštvu ni imela veliko, toda njena mama je vedno poskrbela, da sta pomagali ljudem," je vir povedal za revijo People.

Doria je tudi navdihnila hčer in njenega moža, da sta se v Los Angelesu pridružila neprofitni organizaciji Project Angel Food in sta pomagala pri dostavi obrokov bolnim posameznikom, ki jih je prizadela trenutna kriza s koronavirusom.

Meghan je dejala, da želi za velikonočne praznike narediti nekaj dobrega, zato jo je mama seznanila z organizacijo in ji povedala, da potrebujejo pomoč.

Meghan je na svojem sedaj neobstoječem blogu enkrat zapisala: "Oba moja starša prihajata iz revnega okolja, zato sta sprejela odločitev, da bosta ljudem pomagala po svojih najboljših močeh – na Zahvalni dan sta kupila hrano in jo dostavila zavetiščem za brezdomce, donirala sta toliko denarja, kot sta ga le lahko, pomagala pri dostavi hrane bolnim, vse to pa sta opravljala z nasmehom na obrazu. Včasih sta nekoga samo poslušala, potrepljala po hrbtu in temu človeku v stiski je to dejanje veliko pomenilo."

Poleg prostovoljne pomoči organizaciji Project Angel Food, sta Meghan in Harry vedno v kontaktu s svojimi pokrovitelji, veliko denarja pa sta donirala pomoči potrebnim.

Priporočamo