Dr. House trpi za depresijo

13. 6. 2009 | Vir: Story
Deli
Hugh

Angleški igralec Hugh Laurie, ki je zadnja leta veliko bolj znan kot dr. House v istoimenski ameriški seriji, priznava, da je podobno kot njegov filmski junak tudi on v zasebnem življenju nagnjen k melanholiji in depresiji.

“Na vseh plateh svojega življenja se branim udobja. Če v čevlju nimam kamenčka, ki bi me žulil, ga pa sam dam tja. Ne vem, zakaj je tako. Mogoče je sestavni del moje predstave o tem, kaj je sreča, to, da nisem srečen,” pravi Laurie, ki je bil pred serijo House veliko bolj znan po svojih komičnih vlogah v angleški seriji Jeeves in Wooster ter Črni gad, v katerih je zaigral skupaj s svojim dobrim prijateljem in kolegom Stephenom Fryjem.

Naključje je hotelo, da oba, tako Laurie kot Fry, v Los Angelesu snemata vsak svojo serijo. Fry je namreč v priljubljeni seriji Kosti dobil stalno vlogo čudaškega angleškega psihiatra.


“Res nenavadno, da po 20 letih Stephen snema v studiu, ki je tik ob tistem, v katerem snemamo Housa. Zdaj celo skupaj hodiva na kosilo v bližnjo menzo,” pravi Laurie, ki ne izključuje možnosti, da bosta stara igralska kolega v prihodnje ponovno zaigrala skupaj.

“Z veseljem bi spet delal s Stephenom. Mislim, da je volja za to močna pri obeh. Gre le za vprašanje organizacije, saj sva oba precej neorganizirana tipa človeka. Prepričan pa sem, da bova v naslednjih nekaj letih še sodelovala.”