Dragoceni diamantni uhani Kate in Meghan pritegnili pozornost javnosti

Dragoceni diamantni uhani Kate in Meghan pritegnili pozornost javnosti (foto: Profimedia) Profimedia
15. 11. 2018

Ni kaj, ko gre za kraljevi snahi, je gotova ena stvar - tudi s svojim slogom oblačenja pritegneta pozornost, ravno tako, ko gre za nakit. Tokrat so bili v središču pozornosti javnosti čudoviti uhani, ki sta jih nosili.

Po tem, ko je Kensingtonska palača objavila nove uradne portrete članov kraljeve družine ob 70. rojstnem dnevu princa Charlesa, so v Buckingamski palači organizirali veliko proslavo, na katero sta prišli tudi Meghan in Kate v spremstvu njunih soprogov.

Čeprav so števili dvomili, da bosta princ William in Kate Middleton res prišla na proslavo, saj sta imela na isti uradne obveznosti v pokrajini Yorkshire, jima je to uspelo in sta se udeležila zabave, ki so jo organizirali v uradu Williamove babice, kraljice Elizabete II.

Kot je mogoče opaziti na slikah, je imela Kate dragocene diamantne uhane, ki jih je že nosila ob drugih priložnostih. Njena obleka je bila rožnate barve, frizura pa nadvse elegantna.

Kate Middleton

Tako kot njena svakinja je tudi nekdanja igralka Meghan Markle sklenila, da bo svoj videz zaokrožila z diamantnimi uhani.

Meghan Markle

Ni kaj, res ta lepi, pritegnili sta pozornost in verjetno z uhani povzročili kaj nekaj vzdihov občudovanja s strani ženskega dela prisotnih.

Priporočamo