Drami ni videti konca: Bivši mož Severino prijavil zaradi nasilja v družini!

Drami ni videti konca: Bivši mož Severino prijavil zaradi nasilja v družini! (foto: arhiv izvajalca) arhiv izvajalca
7. 11. 2018

Sredi oktobra je Severina napisala oster e-mail nekdanjemu možu Milanu Popoviću, s katerim si deli skrbništvo nad sinom Aleksandrom, poroča hrvaški portal 24sata.

Njene besede so Milana tako vznemirile, da jo je prijavil Centru za socialno delo in jo obtožil za družinsko nasilje.

"Od začetka sodnih postopkov z nekdanjim partnerjem je bila Severina večkrat prijavljena zaradi raznih neumnosti. Vse prijave proti njej so bile ovržene kot neutemeljene. Za to prijavo pa prvič slišim in lahko vam povem, da umiram od smeha," je dejal njen menadžer Tomislav Kojić.

Priljubljene hrvaške pevke v zadnjem času ni pogosto videti na ulicah Zagreba. Verjetno to gre pripisati dejstvu, da pravkar snema novi album.

"Sem že čisto iz sebe zaradi verbalnega nasilja s strani Severine Kojić. V zadnjih petih letih se je vsak moj poskus za vspostavitev minimalne komunikacije v povezavi z najinim sinom praviloma končal z žaljivimi in ponižujočimi sporočili nasilja! Predstavjajte si najinega sina, ki ima enako rad mamo in očeta, a živi z materjo, ki ji je nasilje nad otrokovim očetom vsakdanja praksa. Upam, da se bodo pristojni tokrat odzvali, da bi preprečili tako nasilno in žaljivo vedenje s strani Severine," je za omenjeni hrvaški medij dejal Popović.

Sicer je srbski bogataš leta 2011 v Zagrebu kupil hišo, v katero se je preselil leta 2015, da bi bil bližje sinu, ki z mamo živi v Zagrebu. Nekdanja partnerja se tožita že od leta 2013. Oba sta doslej zamenjala več odvetnikov, a pravnemu boju še ni videti konca.