Drastična sprememba: Angelina Jolie se je odločila za takšno pomladno barvno popestritev svojih las

26. 3. 2023
Deli
Drastična sprememba: Angelina Jolie se je odločila za takšno pomladno barvno popestritev svojih las (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka je svoje rjave lase posvetlila v srednje kremasto zlato blond barvo, ki je kot nalašč njene poteze obraza in prihajajočo pomlad. 

Pred nekaj dnevi je Angelina Jolie za Time opravila intervju z Bibi Aišo, afganistansko deklico, ki je bila leta 2010 s pohabljenim obrazom objavljena na naslovnici revije. Njen mož, ki jo je bil prisiljen poročiti pri 14 letih, in drugi talibani so jo zaznamovali, ko je poskušala pobegniti: potem ko so ji odrezali nos in ušesa, so jo pustili umreti ob vznožju gore z zvezanimi rokami in nogami, vendar je zaradi svoje moči pobegnila in poiskala pomoč.

Danes živi v Združenih državah Amerike, kjer je dobila priložnost, da obnovi svoje življenje, študira in dobi nov obraz ter postane predstavnica izredno težkega življenja žensk v Afganistanu, ki so zdaj spet žrtve talibanskega režima.

Povsem primerno je bilo, da je bila Angelina Jolie, od leta 2019 sodelavka revije Time, izbrana za izvedbo in obravnavo te občutljive in težke serije intervjujev, saj je bila vedno v ospredju humanitarnih prizadevanj in zlasti svobode žensk. Tudi njeno življenje ni bilo lahko, zaznamovali so ga številni vzponi in padci, a danes se zdi bolj umirjena kot kdaj koli prej, o čemer priča tudi njen novi videz s svetlimi lasmi, ki smo ga videli med virtualnim srečanjem z Bibi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

Novi blond lasje Angeline Jolie

Igralka je svoje rjave lase posvetlila v srednje kremasto zlato blond barvo, ki je kot nalašč njene poteze obraza in prihajajočo pomlad. Pravzaprav so za oskarjevko vsi ti topli, svetli odtenki, ki najbolj poudarijo njen edinstven obraz in zelene oči, še najbolj koristni. Vsi se je spominjamo iz 90. let z videzom grunge, ki je namerno zmanjšal njeno vitalnost v prid veliko temnejšemu, premetenemu slogu. Danes pa je njeno življenje v povsem drugačni fazi, v fazi preporoda in nove svetlobe, in lepotni videz govori prav o tem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angelinajoliekl

Igralkina nova blond podoba je zanimiva mešanica različnih intenzivnosti, ki ne odstopajo preveč od osnove. Gre za srednji odtenek, ki ne izkrivlja pretirano ne obraza ne naravnih las, zato sta upravljanje in obnavljanje enostavna in veliko bolj praktična. Zelo elegantna barva, ki se ne stara in je preprosto popolna za polepšanje las to pomlad.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Košir je nekdanji uspešen smučar, ki doma hrani tudi bronasto olimpijsko medaljo. Danes ga poznamo kot uspešnega podjetnika, ustvarjalca vsebin, voditelja ob različnih priložnostih ter v prvi vrsti očeta treh otrok in partnerja Simoni. V podkastu je razkril marsikaj o svojem življenju, vabljeni k ogledu.