Ta pri nas zelo znana igralka ne skriva, da svojih sivih las pri 48 letih kar ne more sprejeti

9. 2. 2024
Deli
Ta pri nas zelo znana igralka ne skriva, da svojih sivih las pri 48 letih kar ne more sprejeti (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta slavna igralka ne skriva, da se za zdaj s tem še ne more čisto sprijazniti.

Trend sivih las je postal priljubljen tudi v času pandemije in osvojil številne znane obraze. Zvezdnice, kot so Andie McDowell, Glenn Close in Stacy London, so takoj samozavestno sprejele svoj naravni videz in opustile barvanje las. Niso pa vsi pripravljeni na takšne spremembe in med njimi je zdaj tudi Drew Barrymore. Zvezda filmov "Charliejevi angelčki" in "50 prvih zmenkov" je nedavno spregovorila o procesu staranja, vključno s sivimi lasmi, in izrazila svoje mnenje o plastični kirurgiji.

Dobitnica zlatega globusa je za revijo People povedala, da preprosto še ni pripravljena objeti svojih sivih las. Čeprav podpira vse ljudi, ki se odločijo opustiti barvanje, preprosto ni pripravljena narediti tega koraka. "Stara sem komaj 48 let, tako da nisem popolnoma siva, imam pa vsekakor veliko sivih las. Barvati jih nameravam še naprej," je za People pojasnila igralka, ki je nedavno sodelovala s podjetjem Nutrisse in oblikovala lastno barvo las, odtenek Dark Natural Blonde. Gre za bronasti odtenek, ki je že vrsto let njen zaščitni znak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @drew___barrymore___

Na kratko je razmišljala o svoji lepotni rutini, ki je z leti postala enostavnejša in zdaj vključuje le micelarno vodico za odstranjevanje ličil in olje z vitaminom C, je že pred časom povedala igralka, ki še vedno ni opravila nobenega estetskega posega, vendar se ji ne zdijo sporni in se temu v prihodnosti morda tudi sama ne bo uspela izogniti.

"Nikoli ne reci nikoli, a tja se še nisem zatekla. Tega se bom držala, kolikor bo le mogoče, nimam pa namena izgledati kot stara usnjena torba," je povedala o injekcijah botoksa in priznala, da se boji podvrči takšnim tretmajem, ker se boji, da bi postala odvisna od njih. "Videla sem, da je Cindy Crawford na družbenih medijih objavila, da sprejema staranje. Rekla je, da to pomeni, da si tukaj in živiš. To je tako pozitivno, zdravo sporočilo," je zaključila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @drew___barrymore___

Naj spomnimo, Barrymore ima dve hčerki, 11-letno Olive in 9-letno Frankie, ki ju je dobila z nekdanjim možem Willom Kopelmanom. Barrymore in Kopelman sta se poročila leta 2012 in se po štirih letih zakona razšla. V svoji oddaji z naslovom "The Drew Barrymore Show" je priznala, da pri svojih štiridesetih seks ni več na vrhu njenih prioritet. Pred tem se je nekoč pošalila, da ne išče novih partnerjev, ampak sanja o bivših, saj ji to bolj koristi.

Preberite še: