Ecclestonove ne poznajo recesije

Čeprav ima že 82 let, je Bernie očitno živahen ljubimec. Zato je poleti že tretjič skočil v zakonski jarem. Novopečena soproga je kar 46 let mlajša od njega. Brazilka Fabiana Flosi pravi, da je razlika v letih prav nič ne moti in da se z Berniejem odlično razume. Poroka je bila v Švici na Ecclestonovem posestvu, Bernie pa je izbranki že prej podaril 100 tisoč funtov vreden zaročni prstan. Ko je bila poroka, sta Tamara in Petra z mamo Slavico počitnikovali v Los Angelesu in se obreda nista udeležili. Očetu sta zamerili, da sta tudi za njegovo zaroko izvedeli iz časopisov. Poleg tega nista hoteli prizadeti mame. Tamara pa je dejala, da zanjo obstaja samo ena gospa Ecclestone, in sicer njena mama. “Oče dobro ve, da sva s sestro zvesti mami in da smo kot tri mušketirke.” (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
22. 11. 2012

Če imaš priimek Ecclestone, ti ne more biti hudega, bi lahko zapisali. Še zlasti v teh časih, ko se svet že nekaj let kopa v recesiji ... Petra in Tamara Ecclestone pa živita kot v kokonu in uživata v bogastvu, ki ga je ustvaril Bernie, šef Formule 1. Sam je sicer zelo varčen, a kaj, ko ne more nadzirati nekontroliranega zapravljanja svojih hčerk ...

Ko sta 28-letna Tamara in 23-letna Petra Ecclestone postali polnoletni, sta začeli na veliko zapravljati denar, ki sta jima ga oče in mama položila na račun v neki banki v Liechtensteinu. Lahko si mislimo, da je vsota na računu nesramno velika oziroma taka, da človek izgubi vsak stik z realnostjo ... Bernie (82) je zelo podjeten mož, ki vse življenje že trdo gara.

Očitno res zelo, saj njegovo bogastvo ocenjujejo na več kot dve milijardi funtov. A kljub temu ni preveč zadovoljen s tem, da njegovi hčerki živita tako razsipniško in nenadzorovano zapravljata denar. Lani je recimo Tamara v Londonu kupila vilo, za katero je odštela kar 45 milijonov funtov. Njena sestra Petra pa si je v Los Angelesu privoščila vilo za kar 56 milijonov funtov.

Kupila je eno izmed največjih posesti, ki je bila nekoč v lasti Aarona Spellinga, pokojnega očeta Tori Spelling. Bernie je seveda takoj dejal, da sta hiši absolutno preveliki za kogarkoli. A potem so ga vseeno prepričali, da je to dobra naložba in da bodo hiše samo še pridobivale vrednost.

Mladenki veljata za najbolj razvajeni na Otoku, čeprav sami zatrjujeta, da to sploh ne drži. Opisujeta se kot zelo delavni, služita tudi svoj denar. Pravita namreč, da sta manekenki, modni kreatorki, televizijski voditeljici, podjetnici ... Veliko pa naj bi sodelovali tudi pri dobrodelnih akcijah in projektih.

"Hčerkama sem pustil tri milijarde evrov ... a ta denar razsipavata, ne da bi sploh pomislili na otroke, ki jih bosta nekoč imeli," je žalosten Bernie, ki pa je po drugi strani povsem zaljubljen v svoji hčerki in jima pač na veliko gleda skozi prste. Sicer je malce pogoltnil slino, a je za Petrino poroko vseeno odštel kar 12 milijonov funtov.

"Bivši ženi Slavici in hčerkama sem dal denar, da ga dajo v fond. Seveda imata Tamara in Petra dostop do denarja in ga veselo zapravljata." Očitno res ne bi smel prepustiti vsega svojim ženskam, saj naj tudi ne bi vedel, koliko je odštel za poroko.

"Vse sem prepustil Slavici, ki je tudi skrbela za plačevanje računov. Šele pozneje, ko je bilo vsega konec, sem izvedel, koliko me je vse skupaj stalo. In verjemite, da me je skoraj kap," pravi Bernie.

Nova Story že v prodaji

Story