Ed Sheeran na skrivaj skočil v zakonski stan

Ed Sheeran na skrivaj skočil v zakonski stan (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
12. 9. 2018

Eden najbolj popularnih pevcev ta hip je pokazal prstan in dal vedeti, da je na skrivaj dahnil usodni da.

Ko so novinarji britanskega pevca Eda Sheerana (27) spraševali, kje bo poroka in ali že ima datum, je pokazal prstan iz belega zlata. Tako je dal vedeti, da se je očitno na skrivaj poročil. Njegova izbranka je dolgoletna srednješolska ljubezen Cherry Seaborn (25). Ob tem, ko je pokazal prstan, je bil njegov komentar, da nikdar več ne bo ničesar storil javno. Da sta zaljubljenca zaročena, sta javnosti sporočila letos januarja. "Zaročila sva se tik pred novim letom. Zelo sva srečna in zaljubljena. Tudi najine mačke so zelo zadovoljne," je za svoje oboževalce napisal pevec.

In ker je Ed znan po tem, da večino stvari počne daleč stran od oči javnosti, mu je očitno uspelo skriti tudi to, da se je poročil, čeprav so vsi mislili, da bo poroka bolj javna oziroma da se bo z njo pohvalil kar sam.

Ed je Cherry spoznal še v srednji šoli, a se je po maturi preselila v Ameriko, da bi nadaljevala študij na univerzi Duke. Ponovno pa sta se srečala, ko je bil pevec na turneji po Ameriki. In tako sta od leta 2015 v zvezi. Že lani je dejal, da ima njuna zveza velik potencial, da se počasi spremeni v zakon. Dodal pa je tudi, da si s Cherry zelo želi imeti otroke. No, očitno se mu bo zdaj ta želja tudi uresničila. "Neverjetno je srečevati slavne ljudi. A to ni življenje. To ni realnost. Nekega dne bo tega konec," je pevec lani dejal časniku Sunday Times. "In vem, da bo tista oseba, ki bo ostala konstanta, Cherry," je pred časom dejal Ed in očitno bo tudi res tako.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo