Ed Sheeran se poslavlja z odrov, več časa bo posvetil svoji ženi

Ed Sheeran se poslavlja z odrov, več časa bo posvetil svoji ženi (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2019

28-letni glasbenik Ed Sheeran je sporočil, da se umika z glasbenega prizorišča, poročajo britanski mediji.

Avtor številnih uspešnic, ki so mu prinesle veliko premoženje - letos je končal na 17. mestu lestvice najbogatejših glasbenikov - je oboževalcem sporočil, da je turneja "Divide" njegova zadnja ter da bo zdaj več časa preživel s soprogo Cherry Seaborn, s katero sta par že iz srednje šole.

Novico je sporočil med nastopom v Chantry Parku v Ipswichu. "Kot morda veste ali pa ne, sem na turneji Divide že več kot dve leti. To je zadnji dan vsega. V tem je nekaj zelo prisrčnega, vesel sem, da se tukaj in da se vse končuje v Ipswichu. To je zagotovo moj zadnji koncert za prihodnjih 18 mesecev. To je čustveni dan za številne ljudi, ki delajo v zaodrju. Počutimo se čudno, kot da bi prekinili s punco, s katero smo bili v zvezi več let. Morda to zveni nenavadno, a tako pač je, ko si dolgo na turneji," je dejal Sheeran.

Dodal je, da je možno, da bo to njegov zadnji nastop, in da bo - če se bo kdaj vrnil - nastopal z isto skupino, ki ga je spremljala vrsto let. Sicer se Sheeran spet sooča z očitki o plagiatorstvu. Pred kratkim ga je pevec Sam Chokri obtožil, da je kopiral refren njegove pesmi Oh Why iz leta 2015 in ga uporabil za uspešnico Shape Of You.

Priporočamo