Eddie Redmayne z Johnyjem Deppom po Evropi

Eddie Redmayne z Johnyjem Deppom po Evropi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
21. 9. 2017

Simpatičen angleški igralec Eddie Redmayne zadnje dni poletja preživlja delovno, saj se pripravlja na snemanje novega dela filma Magične živali.

Tako večino svojega časa posveča govornim in igralskim vajam, saj se želi na nov izziv dobro pripraviti. Ob tem pa se že zelo veseli snemanja, saj bo spet delal z ekipo, s katero so postali res dobri prijatelji. Zanimivo pa je, da se bo ekipi tokrat pridružil tudi znani igralec Johnny Depp. To še posebej veseli J. K. Rowlingovo, ki je napisala scenarij za film, v katerem je poskrbela za to, da bo drugi del filma še za odtenek bolj privlačen od prvega.

Sicer pa bo snemanje filma potekalo le po Evropi, zato Eddieju njegovih kovčkov Rimowa verjetno ne bo treba napolniti do vrha. Kam vse se bo odpravil, še ni znano, a morda je bolje tako, saj bo tudi zato ogled filma še bolj zanimiv. Če bi si ga radi ogledali tudi sami, pa boste morali na to še kar nekaj časa počakati. Film Magične živali 2 namreč v kinematografe prihaja šele konec prihodnjega leta.

Priporočamo