Edward Furlong: Sinčka omamljal z mamili?

Nekdanji najstniški zvezdnik, ki ima že dolga leta težave z mamili in alkoholom, naj bi svojega šestletnega sinčka Ethana omamil s kokainom.  (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Nova
5. 1. 2013

Ameriškemu igralcu Edwardu Furlongu je sodišče prepovedalo, da sam preživlja čas s šestletnim sinom Ethanom, njegova bodoča bivša soproga Rachael Bella pa mu je zagrozila z odvzemom skupnega skrbništva.

Po koncu tedna, preživetem s 35-letnim Edwardom, ki se že dolga leta bori z odvisnostjo od alkohola in mamil, se je mali Ethan čudno vedel, zato so ga testirali na mamila, test pa je pokazal, da je v njegovem organizmu kokain.

»To ni moja krivda. Žena mi želi uničiti življenje in me od­daljiti od sina. To mi je podtaknila socialna služba,« je prepričan igralec, ki se je leta 1991 proslavil z vlogo Johna Connorja v filmu Terminator 2: Sodni dan.

Igralski parček se je poročil pred šestimi leti, zahtevo za ločitev pa je leta 2009 vložila Rachael. Po odredbi sodišča bi moral nekdanji najstniški zvezdnik za sina plačevati dobrih 11 tisoč evrov mesečne preživnine, a je januarja lani zaradi 65 tisoč evrov dolga razglasil osebni stečaj.