Elisabetta Canalis: Ljubezenske težave se splača imeti …

Vir: Lea
5. 8. 2011

Elisabetta Canalis je po koncu ljubezenske zveze z Georgeem Clooneyjem vroče oboževana. Tega zase ne more trditi nobena druga bivša spremljevalka hollywoodskega lomilca ženskih src.

Od uradnega konca razmerje je minilo šele šest tednov. Vsako navadno smrtnico bi konec ljubezni z Georgeem Clooneyjem najverjetneje spravil v tako velik obup, da bi se najraje skrila pred vsem svetom. Toda osamljenost in smiljenje sami sebi za Elisabetto ne prideta v poštev.

Fotografije v bikiniju, ki so julija nastale med druženjem z njenim bivšim fantom Angelom Vito, so bile le začetek zabave. Njeno sporočilo se glasi: Dobro mi gre in ne grem na kolena! In lepi Italijanki tudi ni treba iti na kolena.

Ne nazadnje je v dveh letih, ki jih je preživela v objemu hollywoodskega zvezdnika, poskrbela za občuten skok svoje kariere, temu primerno pa je veliko tudi zaslužila. V nasprotju z njenimi predhodnicami.

Polne roke dela

V svoji domovini je bila 32-letnica pred razmerjem s svetovno znanim igralcem sicer znana kot voditeljica športnih oddaj in italijanske verzije MTV-jeve oddaje TRL, a šele zveza z najbolj seksi živečim moškim na svetu, ki ji je seveda prinesla tudi številne hollywoodske zveze in poznanstva, je Eli, kot jo kličejo njeni rojaki, spremenila v pravo zvezdnico.

In tako je pred kratkim že drugič posnela kampanjo za novo linijo spodnjega perila slovitega italijanskega modnega oblikovalca Robert Cavallija. "Zakaj sem se odločil za Elisabetto? Zato, ker zame uteleša idealno žensko. Združuje šarm, karizmo in čutnost," pojasnjuje modni guru.

Gospodična Canalisova pa navdušuje tudi v več milijonov težkih televizijskih spotih in reklamnih oglasih, med drugim oglašuje tudi italijanskega proizvajalca avtomobilov Lancia in sladkarijo Giotto. Sline pa se cedijo tudi tistim moškim, ki radi prelistajo kakšno revijo – pred kratkim je krasila špansko revijo za moške DT in italijanski Cosmopolitan.

Dobiva mastne honorarje

Novih ponudb je ogromno, njena tržna vrednost pa pridno narašča. Pri italijanski reviji Star so vse skupaj že preračunali in svojim bralcem poročali: Lepotica s Sardinije je nekoč za en televizijski nastop prejela 1500 evrov, danes pa lahko za takšen nastop zahteva mastnih 40 tisočakov. Prav toliko prejema za vsako epizodo kuharske oddaje La notte degli chef, v kateri je asistentka zvezdniškega kuharja.

Za vodenje letošnjega glasbenega festivala Sanremo naj bi dobila 200 tisoč evrov! Lani pa je isti posel sprejela za petino te vsote. Govori se, da je La Canalis prekosila celo svetlolaso 'večnamensko orožje' Michelle Hunziker, voditeljico, pevko in manekenko, ki je znana tudi kot bivša žena Erosa Ramazzottija.

Ja, Elisabetta je vredna zlata. To so opazili tudi v ZDA, kjer je imela lani gostujočo vlogo v petih epizodah TNT-jeve serije Leverage. Pred kamerami se je znašla tako dobro, da so jo kritiki zelo hvalili. Že to je dovolj velik razlog, da so pri časniku New York Post napovedali, da bomo bivšo punco Georgea Clooneyja 'kmalu gledali povsod in da bo služila milijone'.