Elizabeh Hurley se je kar v slogu nindže pohvalila z zavidanja vredno postavo

31-3-2019 Celebrity Selfies Pictured: Elizabeth Hurley, Image: 423404137, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet (foto: Profimedia Profimedia, Planet) Profimedia Profimedia, Planet
2. 11. 2018

Se še spomnite igralke, ki je pred leti očarala (takrat še) neulovljivega Hugha Granta, a sta se razšla zaradi njegove afere s prostitutko? Govorimo o ženski, ki je vedno znala pritegniti pozornost. Tudi s pomočjo legendarne dizajnerske črne obleke, zapete s sponkami.

Tokrat pa je nagajiva Elizabeth našla drugačen način, da se pohvali s svojo izklesano postavo - moramo priznati, da je pri svojih 53 letih videti kot prava mladenka. Na družabnem omrežju je namreč objavila posnetek, ki je nastal na Maldivih, na katerem v slogu (in v opravi) nindže razkazuje svojo prelestno postavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ninja Halloween Maldives style @elizabethhurleybeach @milaidhoo #davinaonepiece 👻👻👻

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Hm, marsikdo bi rekel, da je to že malce na meji dobrega okusa. Ampak oboževalcem ni mar - njen posnetek so sprejeli z velikim navdušenjem in se ji zahvalili, da jim je polepšala dan.  Liz, le tako naprej!