Elizabeth Hurley iskreno o botoksu in življenju

Elizabeth Hurley iskreno o botoksu in življenju (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
14. 6. 2018

Pred kratkim je angleška igralka Elizabeth Hurley povsem odkrito spregovorila o življenju, botoksu in o tem, kaj obžaluje ...

Kljub svojim 52 letom je Elizabeth Hurley lepotica, ki jo imajo nekateri za najlepšo žensko na svetu. Še vedno pa ni našla tistega pravega moškega, s katerim bi želela preživeti preostanek življenja. Mogoče pa to le ne drži, saj je v nedavnem intervjuju dejala, da je v njenem življenju nekdo zelo poseben. Pa to seveda ni njen sin, ki ga vedno postavlja na prvo mesto. Še nekdo je. Na vprašanje, ali ima fanta oziroma ali se s kom videva, pa odgovarja, da bo o tem spregovorila šele, ko se bo zaročila.

Lepotica, ki ji ni para, je zaščitni obraz številnih kozmetičnih linij in zelo dobrodošla gostja na vseh mondenih dogodkih. Blesti na rdečih preprogah po vsem svetu. Za svoj videz zelo skrbi in je videti fantastično, njeno telo pa se lahko kosa s telesom marsikatere mnogo mlajše ženske. Na svojem Instagramu zelo rada objavlja fotografije v kopalkah. In nič nenavadnega ni, da ima Elizabeth tudi svojo linijo kopalk, ki je menda zelo uspešna. Ni jih malo, ki so prepričani, da je za svoj fantastični videz šla pod nož, a sama to odločno zanika. "Panično se bojim skalpelov in operacij," pravi Elizabeth, priznava pa, da uporablja botoks na čelu. Na vprašanje, kako ohranja tako lepo postavo, pravi: "Ne pijem zelenih sokov, ne jemljem praškov niti vitaminom. Pazim pa na prehrano in se trudim ne jesti zvečer."

Sicer prisega na organsko hrano, izogiba se kruhu, testeninam ter siru. Pije veliko vode, predvsem pa je na njenem jedilniku veliko rib. "V hladilniku imam vedno že pripravljeno zelenjavno juho, kadar me popade lakota. Ta je moja rešiteljica," dodaja Liz, ki je prepričana, da je ključ do njene vitke postave tudi dejstvo, da zvečer ne je veliko. "Raje jem čez dan, zvečer pa le kaj zelo lahkega in kar nekaj ur pred spanjem." Uporablja le najkakovostnejše kozmetične izdelke, vedno spi pri odprtem oknu, tudi pozimi, in sploh se poskuša veliko gibati na zraku. "Najbolj uživam, ko peljem na sprehod svoje pse," pravi Elizabeth, ki le redko poležava na kavču. "Sem zelo aktivna ženska, ki je težko pri miru." Lepotica priznava, da v Londonu navadno jé zunaj, le ko je v svoji hiši na deželi, hrano pripravlja sama. Jajca pa ima izključno od svojih kokoši.

Elizabeth Hurley: Iskreno o botoksu in življenju

Je pa igralka iskreno spregovorila tudi o svojih ljubeznih in bivših fantih, ki so zaznamovali njeno življenje. Zagotovo je bila njena najbolj razvpita zveza z igralcem Hughom Grantom (57 let), s katerim sta bila tako rekoč pred poroko, a se je njuna 13-letna zveza prej končala. Nikoli nista odkrito govorila o tem, da bi si ustvarila družino. Pozneje se je poročila z bogatašem Arunom Nayarjem, a tudi ta zveza ni trajala. Pravi pa, da je tako s Hugom kot z Arunom danes v zelo dobrih odnosih in da sta njena najboljša prijatelja. Elizabeth se odlično razume tudi s Hughovo soprogo Anno, s katero ima igralec danes tri otroke. "Hugh je zelo srečen z Anno in vesela sem zanj," pravi Elizabeth, ki ji je žal, da ni imela več otrok. Damien je njen edini sin in ima 16 let. Dobila ga je po kratki romanci z ameriškim milijonarjem Stevom Bingom, ki otroka sprva ni želel priznati. Šele ko je bilo z DNK-analizo dokazano, da je res njegov sin, ga je priznal. Damienovi krstni botri so Hugh Grant, David Beckham, Elton John in Denis Leary.

Da je Elizabeth v dobrih odnosih s Hughom, je potrdil tudi igralec sam. Malo je parov, ki po dolgi zvezi ostanejo prijatelji, sploh če niso imeli otrok. "Ona je še vedno moja najboljša prijateljica in ena najbližjih oseb, na katero se lahko zanesem v vsakem trenutku," odkrito pravi Hugh in dodaja, da vedno, kadar ima kakšno težavo, najprej pokliče Elizabeth, ki jo je spoznal leta 1988 na snemanju filma Rowing With The Wind. Kmalu sta začela svojo ljubezensko zgodbo in bila dolgo eden najbolj vročih zvezdniških parov.

Foto: Profimedia