Ellen DeGeneres obtožila Dakoto Johnson, da je ni povabila na rojstnodnevno zabavo, a to, kar je sledilo, ni pričakovala

Ellen DeGeneres obtožila Dakoto Johnson, da je ni povabila na rojstnodnevno zabavo, a to, kar je sledilo, ni pričakovala (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2019

Igralka Dakota Johnson se je pojavila v šovu Ellen DeGeneres in znano voditeljico spravila v zdrego.

V šovu je Ellen ameriško igralko Dakoto Johnson nagajivo obtožila, da je ni povabila na njen 30. rojstni dan. Ellen je pogovor začela tako, da je Dakoti zaželela vse najboljše in jo vprašala, kako je bilo na rojstno dnevni zabavi, na katero ni bila povabljena.

Njun pogovor je nasmejal vse, potekal pa je takole:

Dakota: Pravzaprav to ni res, Ellen povabljena si bila (to je Dakota rekla vljudno z nasmeškom na obrazu). Nazadnje sem bila v tvojem šovu lansko leto in takrat si mi grozno težila, da nisi povabljena, vendar niti nisem vedla, da želiš priti.

Ellen: No, kdo pa ne želi biti povabljen na zabavo?

Dakota ji je v smehu odgovorila: Če pa nisem niti vedela, da sem ti všeč.

Ellen: Seveda te imam rada. Veš, da te imam rada. Že večkrat sem te povabila, da prideš v šov in a ti nisem pokazala, da te imam rada?

Dakota: Ampak povabila sem te, pa nisi prišla…

Ellen: Torej si me povabila?

Dakota: Ja

O tem sta se prerekali še nekaj časa, Dakota pa je voditeljici dejala, da naj vpraša svoje producente, če zares ni dobila vabila. Ko so ji producenti povedali, da je vabilo prejela, se je Ellen iz zadrege izvlekla tako, da je dejala, da je bila takrat v tujini, Dakota pa se je ob vsem skupaj le pomenljivo muzala.

Ellen: Mogoče se pa res spomnim, da si me povabila. Hvala.

Dakota je vsa nasmejana komaj odgovorila: Ni za kaj.

Zatem je bila Ellen ponovno užaljena, saj ji je Dakota povedala, da je Tig Notaro njen najljubši komedijant. Takrat je Dakota v šali zapustila oder, saj ji Ellen ni ostala dolžna in ji je rekla, da je Jennifer Aniston njena najljubša igralka.

Navajeni smo, da v šovu Ellen DeGeneres ni nikoli dolgčas, Dakota pa nam je pokazala, da je potrebno biti vztrajen, če veš, da imaš prav.