Emily iz Pariza (Lily Collins) se je poročila!

Emily iz Pariza (Lily Collins) se je poročila! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2021

Poročila se je zvezdnica Netflixa, hči pevca Phil Collinsa, Lily.

Čeprav so kritiki bolj ali manj raztrgali prvo sezono Netflixove Emily in Paris, v kateri ima glavno vlogo Lily Collins, je serija nominirana za dva zlata globusa, igralka pa za najboljšo glavno igralko TV serije.

Ima pa Lily (32) te dni druge skrbi, bolj sladke, poročila se je namreč s filmskim režiserjem Charliejem McDowellom (38). »Nikoli si nisem nečesa bolj želela, kot to, da postnem tvoja in sedaj sem tvoja žena. 4. september 2021. Službeno sva za vedno postala eno. Ljubim te,« je pod njuno poročno sliko zapisala Lily.  "To, kar se je pričelo kot pravljica, je sedaj postalo moja večna realnost. Nikoli ne bom mogla opisati, kako je bil prejšnji vikend čaroben," je še dodala igralka, ki trenutno snema drugo sezono serije Emily in Paris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 Njuna ljubezen se je pričel leta 2019, leto dni kasneje pa sta se zaročila. Charlie McDowell je znan kot režiser filmov The One I Love in The Discovery. Lily pa je hčerka svetovno znanega glasbenika in odličnega bobnarja Phila Collinsa (70). Je njegov tretji otrok iz drugega zakona z Jill Tavelman.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo