Eminem: Vrnitev najbolj divjega belega raperja

Eminem se vrača (foto: Nova) Nova
Vir: Nova
2. 10. 2008

Po štirih letih samote in tišine, ki jo je razdražila le kakšna afera, je Eminem naznanil, da se vrača v studio in da bo morda njegov novi album končan že do konca leta.

Pred kratkim je na gostovanju na satelitski radijski postaji Shade 45 Marshall Mathers III., kot je glasbeniku v resnici ime, povedal: “Skoncentriral sem se na lastne zamisli in ustvarjam pesmi. Več ko produciram, boljši postajam. Vse več stvari vem in spoznavam mešalno mizo do obisti,” je samozavestno povedal beli raper. Eminemova založba Interscope je za revijo Billboard potrdila, da naj bi dobitnik gremija in oskarja svoj novi studijski izdelek na trg poslal do konca leta, a uradnega datuma izidaa albuma ali singla niso razkrili.

50Cent, eden izmed Eminemovih varovancev, pa je na BBC-jevi postaji Radio 1 povedal, da bodo oboževalci kmalu spet slišali Eminema: “Dela … Čeprav se poskuša sprostiti doma, kar ne more počivati.” Zadnji album danes 35-letnega Eminema je bil Encore iz leta 2004, potem pa je njegovo življenje krenilo po zanimivi poti, kar je bil zagotovo odličen navdih za pesmi: leta 2005 je šel na zdravljenje zaradi odvisnosti od uspavalnih tablet, leta 2006 se je drugič poročil z nekdanjo ženo Kimberly in se tri mesece pozneje spet ločil od nje, istega leta pa je bil na zloglasni detroitski cesti Eight Mile ustreljen njegov zvesti prijatelj in poročna priča, raper Proof iz zasedbe D12.

Značke: album rap

Priporočamo