Ena od zvezdnic Seksa v mestu pretiravala z operacijami, videti je takole, oboževalci niso nič kaj zadovoljni

Ena od zvezdnic Seksa v mestu pretiravala z operacijami, videti je takole, oboževalci niso nič kaj zadovoljni (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2021

Ljubitelji kultne serije so uživali v prigodah Carrie in njenih prijateljic, glavne igralke, ki so se pojavile v seriji, pa so postale velike zvezdnice.

Serija Seks v mestu je res dala svoj pečat, saj je še dandanes priljubljena, čeprav je ne snemajo več. Igralke - Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kim Cantrall - pa zaradi svojih kultnih vlog uživajo status zvezdnic.

Ena med njimi, Kristin Davis, je veljala za pravo naravno lepotico, prikupno in postavno rjavolasko, katere videz je navduševal oboževalce. A v zadnjem času so se pojavile govorice, da je posegla po lepotnih popravkih in da njen videz ni več tako lep. No, sama tega ni komentirala, a njene zadnje slike so dovolj zgovorne. Paparacom je uspelo, da so jo slikali od blizu, medtem ko je bila na sprehodu s svojim kužkom.

Kristin Davis

Kristin je zdaj stara 56 let, koža na njenem obrazu pa je napeta in čvrsta. Zdi se, da si je malce popravila ličnice, ustnice, pa tudi nos, kot so komentirali na družbenih omrežjih. No, ker se je sama zavila v molk, ostanejo res le ugibanja in primerjava z njeno podobo iz mlajših dni - poglejte, primerjajte obe sliki in si mnenje ustvarite kar sami.

Kristin Davis