Energična pevka Pink: Leta se ji počasi začenjajo poznati, a posege odločno odklanja!

Energična pevka Pink: Leta se ji počasi začenjajo poznati, a posege odločno odklanja! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2020

Pink bo kmalu dopolnila 40 let, ob tej priložnosti pa je napisala pismo sebi, v katerem je poudarila, da se bo starala dostojno.

Pevka je tudi sicer znana po nekoliko drugačnih življenjskih principih, tako da ni popuščala zahtevam po "popolnosti." Številne njene kolegice se poslužujejo raznih lepotnih tretmajev in posegov, da bi ohranile mladost in lepoto, a Pink ni med njimi.

Pravi, da komaj čaka, da se postara na staromodni način in da nikoli ne bo šla po poti plastičnih operacij. Ob prihajajočem 40. rojstnem dnevu je tako sama sebi napisala pismo in ga objavila na Twitterju.

Prizadeva si za to, da bi jo njena hčerka in sin videla starati se dostojno, saj jima hoče biti za vzor."Draga jaz, staraš se. Vidim gube, še posebej, ko se smeješ. Nos je čedalje večji. Počutiš se čudno, ko se navajaš na novo resničnost," je med drugim napisala Pink.

Hkrati je sporočila, da je srečna, saj nikoli ni bila odvisna od svojega videza. Številni oboževalci so jo takoj podprli in ji sporočili, da je naravnost popolna.

Priporočamo