Enrique Iglesias uživa v očetovski vlogi

Enrique Iglesias uživa v očetovski vlogi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
12. 1. 2018

Sin priljubljenega pevca in enega največjih latino zapeljivcev, Julia Iglesiasa, Enrique, je prvič postal očka.

Nič nenavadnega, če bi vedeli, da je njegova izbranka, nekdanja teniška igralka, Ana Kurnikova noseča. A očitno jima je uspelo njen trebušček skriti. Pozneje sta le objavila novico, da je Ana rodila dvojčka, deklico in dečka, ki sta jima dala imena Nicholas in Lucy. Rodila je v Miamiju. Par je sicer že od samega začetka svojo zvezo držal daleč stran od javnosti. In to jima uspeva že 16 let. Tako še zdaj ni povsem jasno, ali sta se sploh poročila ali ne. Je pa lani na vprašanje neke novinarke o njunem stanu Enrique dejal: "Ne verjamem, da potrebujete košček papirja, da bi nekomu pokazali, da ga ljubite. Sicer pa, kdo ve, kaj bo prinesla prihodnost ... ali pa tudi preteklost?" Zaradi te njegove izjave so številni začeli natolcevati, da je par mogoče le dahnil usodni da.

Eden bolj skrivnostnih parov

Ana (36 let) in Enrique (42 let) veljata za enega bolj skrivnostnih parov na zvezdniškem nebu. Spoznala sta se pred 16 leti na snemanju spota za Enriquejevo pesem Escape. Med njima so takoj preskočile iskrice in zelo kmalu po snemanju sta postala par. Res pa je, da na začetku nista bila tako zelo skrivnostna glede svoje zveze. Ko sta se prvič skupaj javno prikazala na podelitvi nagrad MTV leta 2002, sta se na rdeči preprogi zaljubljeno držala za roke. Leto pozneje pa sta se pojavila tudi na premieri filma Once Upon a Time in Mexico, ki je bila v New Yorku. Leta 2004 so se začele govorice o tem, da se je par mogoče zaročil, saj je lepa teniška igralka prišla na enega izmed turnirjev z velikanskim diamantnim prstanom. Mediji so začeli pisati, da naj bi se par poročil v Puerto Vallarti, a le ni bilo tako.

Uživa v vlogi nov opečenega očka

Želela je postati mama

V nekem intervjuju že pred šestimi leti je Ana Kurnikova dejala, da si želi postati mama. "Ni pomembno, ali bi imela svojega otroka ali pa bi ga posvojila. Zagotovo pa si želim nekoč postati mama. Rada skrbim za druge ljudi in rada bi skrbela za otroke," je bila iskrena Ana. O poroki pa je Julio dejal, da nanjo mogoče zato gleda z rezervo, ker prihaja iz razpadle družine. "Moja starša sta se ločila in prepričan sem, da lahko nekoga ljubiš in živiš z njim brez uradnega potrdila," pravi pevec. Pred tremi leti so se pojavile govorice, da par sploh ni več skupaj. A so ju kmalu za tem fotografirali skupaj na jahti v Miamiju. Mogoče je Enrique mali provokator, saj je leta 2014 pred nastopom v Staples Centru novinarjem dejal, da se je ločil in da bo dal ekskluzivo ..." A je bila tudi to le neslana šala. Zadnjo skupno fotografijo je Ana objavila na Instagramu pred letom dni, na njej pa je tudi njen mlajši brat Allan. Pozneje se je povsem umaknila, no, zdaj pa je jasno, da zaradi nosečnosti.

Julio ne pozna Ane

Pevec s polnim imenom Miguel Iglesias Preysler je bil star štiri leta, ko sta se njegova starša ločila. Njegov oče je svetovna zvezda, mama pa novinarka filipinskega rodu. Rojen je bil v Madridu, kjer je živel še pet let. Enrique ima še brata Julia jr. in sestro Chabeli. Pozneje je njihovo mamo zaskrbelo, da bi ji kdo želel ugrabiti otroke, in zato jih je poslala k očetu v Miami. No, ker je bil Julio pogosto na turnejah ali kakorkoli drugače odsoten, je zanje skrbela varuška Elvira Olivares. In prav njej je Enrique posvetil svoj prvi album. Prodal ga je v kar pet milijonih izvodov. Vsega skupaj pa je doslej prodal že več kot 150 milijonov albumov.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo