Eric Roberts: Odvisen od marihuane

Vir: Lea
20. 8. 2010

Medtem ko njegova slavna sestra Julia Roberts polni časopisne stolpce z novim filmom Jej, moli, ljubi, njen 54-letni brat Eric Roberts to počne na malo drugačen način – z odvisnostjo od opiatov.

Igralec se je pred kratkim namreč prijavil v ameriški resničnostni šov Celebrity Rehab with Dr. Drew, v katerem se zvezdniki poskušajo znebiti svojih odvisnosti pred kamerami. Sicer se sliši malo nenavadno, a Eric trdi, da je odvisen od marihuane.

‘’Kadim travo, to je moja edina razvada, ki se je že več let ne morem znebiti. Sem velik oboževalec tega šova in prepričan sem, da mi bo kontroverzni program doktorja Drewa pomagal. Super je, da je terapija brezplačna. Zakaj ne bi izkoristil takšne priložnosti?’’ se je pošalil Robert, ki je trenutno zaseden s promocijo novega filma Sylvestra Stallona z naslovom The Expendables, v katerem ima manjšo vlogo.

Sicer pa je v glasbene in igralske vode zelo uspešno zakorakala tudi njegova 19-letna hčerka Emma Roberts, ki bo zaigrala v četrtem nadaljevanju grozljivke Krik.