Eva Longoria: Mario Lopez ima pomembno mesto v njeni družini

Vir: Nova
5. 3. 2013

Eva Longoria je na Twitterju objavila fotografijo sestre Elizabeth, ki je velika oboževalka Maria Lopeza, voditelja in igralca, ki zaseda zelo pomembno mesto v družini 'razočarane gospodinje'.

Moj heroj. S tema besedama Eva Longoria označuje svojo starejšo sestro Elizabeth, ki ima Downov sindrom. Zvezdnica serije Razočarane gospodinje je tako močno navezana nanjo, da njene fotografije pogosto objavlja na svojem profilu na Twitterju. Pred kratkim je oboževalce razveselila s simpatično fotografijo iz Lizine sobe, na kateri 45-letnica pozira ob posterju igralca in voditelja Maria Lopeza, ki je sicer eden od Evinih najboljših prijateljev. Čeprav se je dolgo govorilo, da se je med njima razvila romanca, je njun odnos bil in ostal zgolj prijateljske narave.

Pogosto ju videvajo skupaj na kosilih ali zabavah, Mario pa ji je ves čas stal ob strani tudi v težkih časih, ko se je ločevala od košarkarja Tonyja Parkerja. O tem, kako dobra prijatelja sta, priča tudi to, da je bila lepa 37-letna rjavolaska povabljena na njegovo poroko s Courtney Mazza, ki je bila decembra lani v Mehiki. Poleg tega je Eva zelo navezana tudi na njuno dveletno hčerkico Gio, ki bo pos­tala starejša sestra. »Sem najsrečnejši oče na svetu. Komaj čakamo, da v naša življenja vstopi dojenček Lopez številka dve,« je Mario pred kratkim vzhičeno rekel zbranemu občinstvu v svojem šovu Extra.

Sicer pa je Mario načrtovanje drugega potomca razkril že tik pred poroko, ko je dejal: »Delala bova na še enem otroku. Takoj po poroki. Počakala bova, da gostje odidejo, in se takoj lotila dela.« Čeprav se je takrat zdelo, da se šali, je zdaj očitno, da je mislil še kako resno.

Ljubezen med družinama Lopez in Longoria je resna in obojestranska – Mario se namreč odlično razume tudi s člani Evine družine, med drugim z njeno sestro Lizo, o kateri igralka pravi: »Ena od najbolj čudovitih stvari, ki se mi je zgodila v življenju, je bilo odraščanje z mojo najstarejšo sestro Elizabeth, ki je rojena z obliko duševne zaostalosti. Ona je luč v mojem življenju in naučila me je več, kot sem si sploh lahko predstavljala.

Odraščala sem v Teksasu kot najmlajša od štirih hčerk. V naši družini so vse ženske močne in neodvisne. Ko se je Elizabeth rodila z Downovim sindromom, so staršem govorili grde stvari – da ne bo doživela tretjega leta, da nikoli ne bo hodila, govorila, se smejala ... Nič. Toda moja mama se je odločila izvedeti vse o njeni bolezni in načinu, na katerega ji lahko pomaga. Elizabeth je danes ženska, ki normalno funkcionira. Končala je srednjo šolo in se zaposlila. Počuti se odlično in moja družina je srečna, da je del našega življenja.«

Napisal Tim Jeras