Eva Longoria na rdeči preprogi naredila malo modno napako

Eva Longoria na rdeči preprogi naredila malo modno napako (foto: Profimedia) Profimedia
20. 4. 2018

Hollywoodska igralka Eva Longoria trenutno živi svojo pravljico. Ne samo, da ji gre na poslovnem področju vse kot po maslu, srečna je tudi v ljubezni, kmalu pa bo prvič okusila tudi čare materinstva.

Eva Longoria je nedavno prejela svojo zvezdo na Ulici slavnih v Hollywoodu. Igralki pa se je ob tem pripetila mala modna nezgoda. Ko je sedla in prekrižala noge, so vsi lahko videli, da je s svojih prekrasnih čeveljcev pozabila odstraniti ceno.

No, to ni seveda nič takega, saj ima Eva zadnje čase polne roke dela. Poleg tega, da ji gre vse kot po maslu na poslovnem področju, ima polne roke dela tudi s pripravami na svojega prvega otroka. Igralka bo kmalu prvič v življenju okusila čare materinstva in verjetno je povsem razumljivo, da se ji ob vsem dogajanju, pripeti tudi kakšna manjša modna napaka.

A Evi takšna napaka niti najmanj ni pokvarila dneva, prav nasprotno, igralka je bila na Ulici slavnih izjemno dobro razpoložena in nikakor ni skrivala, da je trenutno v devetih nebesih in da neznansko uživa v svojem življenju.