Eva Longoria pri 43. letih okuša čare materinstva

Eva Longoria pri 43. letih okuša čare materinstva (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
2. 7. 2018

Igralki Evi Longoria se je izpolnila velika želja. 19. junija je namreč postala mama sinu, ki sta ga z možem poimenovala Santiago Enrique.

Ekskluzivno so novico o tem, da je Eva Longoria postala prvič mamica, objavili v ameriški različici revije Hola. Objavili so tudi prvo fotografijo srečne mamice s sinom, ki ga je rodila v Los Angelesu, v bolnišnici Cedras-Sinai Medical Center.

"Presrečna sva, da se je najina družina povečala za enega člana," sta Eva in njen soprog Jose Pepe Baston obvestila oboževalce. Eva je tudi povedala, da je pred koncem nosečnosti veliko hodila, pa čeprav je imela velik trebuh in hoja ni bila najenostavnejša. S tem je hotela doseči, da porod poteka čim lažje in s čim manj bolečin. Poleg tega je kljub visoki nosečnosti dajala intervjuje in hodila na prireditve ter je bila aktivna skoraj do zadnjega. Ko je izvedela, da pod srcem nosi fantka, je Eva dejala, da je presrečna, posebej zato, ker svet potrebuje več dobrih moških.

Eva in Jose Baston sta zelo srečen par. On je direktor največje TV-postaje v Latinski Ameriki, Televisa, ki producira vse najpomembnejše telenovele, marsikatero med njimi si lahko ogledamo tudi na naših zaslonih. Že na začetku njune zveze je igralka dejala, da je zelo zaljubljena in da je našla moškega svojega življenja. "Baston je vse, kar sem si želela. Poleg vsega pa se še dobro oblači, kar je zame tudi malce naporno, saj moram biti potem tudi sama ob njem vedno dobro oblečena," je v šali dodala Eva, ki si je od nekdaj želela moža in veliko družino. In ko je že mislila, da bo po vseh ljubezenskih brodolomih ostala sama, je prišel Jose in obrnil njen svet na glavo. "Zdaj je moje življenje popolno in mogoče nama bo sreča usojena in bova imela še kakšnega otroka," se veseli življenja Eva.

Eva je bila že poročena s košarkarjem Tonyjem Parkerjem, nekaj časa pa je bila tudi v zvezi z bratom igralke Penelope Cruz, Eduardom, ljubila je nogometaša Marka Sancheza. A zdaj pravi, da je vse to daljna preteklost in da je njena prihodnost samo še Jose.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia