Burak in Fahriye sta se zaljubila pred štirimi leti na snemanju filma

Burak in Fahriye sta se zaljubila pred štirimi leti na snemanju filma (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
13. 2. 2018

Burak Özçivit je šarmanten igralec, ki ga občudujemo v seriji Moja boš, a ne le kot lepotca, temveč tudi kot odličnega igralca. Ženske še vedno vzdihujejo za njim, čeprav se je lani poročil s prelepo Fahriye Evcen, saj pravijo, da je najbolj romantičen moški. To dokazuje tudi svoji ženi Fahriye, ki jo je kar dvakrat odpeljal na medene tedne. Najprej sta odpotovala na Maldive, nato pa še na Kubo.

Trenutno eden od najpriljubljenejših turških igralcev Burak Özçivit navdušuje v seriji Moja boš, čeprav je pozornost pritegnil že kot Bali Beg v seriji Sulejman Veličastni. Njegova kariera pa se ni začela takoj na filmskih platnih in TV-sporedih. Najprej je namreč navdušil modne agente in postal maneken. Lepotec, ki je rojen v jugovzhodni Turčiji, v mestu Gazaintep, se je tako podal v svet mode in ni sledil očetu, ki je imel tam kebabdžinico. Tega, da je bil zelo uspešen, ni treba posebej poudarjati, saj je s svojo lepoto in šarmom takoj osvojil vse. Na tekmovanju za najboljši turški model je osvojil prvo mesto, na tekmovanju najboljši model sveta (Best Model of the World) pa je zasedel drugo mesto.

Fahriye je njegova največja ljubezen

A manekenstvo vseeno ni bilo tisto, kar si je Burak želel početi vse življenje. Z njim se je ukvarjal približno štiri leta - od 2003 do 2007. Vedno ga je privlačilo igranje, zato se je tudi začel izobraževati v tej smeri. Igralsko kariero je tako začel z vlogo v seriji Eksi 18, nato pa se je pojavljal še v drugih turških serijah, videti pa ga je bilo mogoče tudi v filmu.

Največjo priljubljenost je dosegel v seriji Sulejman Veličastni z vlogo Bali Bega. To je bil tisti preboj v karieri, ko ga ni moglo več ustaviti nič. Pozneje so sledile druge vloge, vidnejša pa je v seriji Moja boš (Kara Sevda), ki jo lahko gledamo tudi pri nas. Čeprav pravi, da je igranje njegov sanjski poklic, pa se vseeno včasih vpraša, zakaj. "Včasih se sprašujem, zakaj sem šel v ta posel. A si potem rečem, da se nič v življenju ne more zgoditi, če vsaj malo ne tvegaš," pove Burak. Poleg produkcije in pisanja scenarijev je igralčeva velika želja nekoč biti na drugi strani kamere, saj se želi preizkusiti kot režiser. Na univerzi Marmara v Istanbulu je študiral fotografijo in ve, kaj se dogaja, ko nisi pred kamero.

Fahriye je njegova največja ljubezen

Burak je vedno imel mnogo oboževalk, pa tudi nekaj resnih zvez, na primer s hčerko turškega tekstilnega mogotca Ceylan Çapo. Marsikdo je že govoril o poroki, a se ni izšlo. Lepotica je bila preveč ljubosumna in njuna zveza je razpadla. K temu je prispeval tudi njen oče, ki je menil, da Burak ni dovolj dober in bogat za hčerko, ki je takrat na Dunaju študirala operno petje. Nato pa je prišla Fahriye Evcen in očarala moškega, o katerem sanjajo ženske.

Fahriye je njegova največja ljubezen

V Turčiji so jo razglasili za najbolj srečno žensko, saj ji je uspelo 'ujeti' najlepšega in najbolj zaželenega Turka. Fahriye je Burakova kraljica. Lepa igralka je rojena v Nemčiji, kjer je tudi študirala sociologijo, a je zaradi igranja študij pozneje opustila. Vendar je na koncu le diplomirala na univerzi v Düsseldorfu. Mi pa se je spomnimo iz serije izpred nekaj let, Ko listje odpada, v kateri je zaigrala Neždlo.

Burak in Fahriye sta se zaljubila pred štirimi leti na snemanju filma Calikusu (Ptica pevka), kmalu pa sta posnela film Ak Sana Benzer (Ljubezen ti je podobna). V samo dveh tednih si je film ogledalo milijon ljudi, Burak in Fahriye pa sta postala najpriljubljenejši turški par. Njuna poroka se je zgodila v elitnem hotelu v Istanbulu, ki je ob morju, Sait Halim Pasha Mansionu. Na vprašanje, ali se ima za srečno osebo, pa je odvrnila: "Mislim, da sem srečna, ker sem zdrava in z obema nogama stojim trdno na tleh. Sreča so zame male stvari in prost dan, ki ga preživim z ljubljenimi osebami, se ne more kosati z denarjem. Sreče se namreč ne da kupiti," pojasni lepa igralka. Na medene tedne je zaljubljeni par odpotoval na Maldive, Burak pa je kot romantičen moški svojo izbranko čez nekaj časa odpeljal na druge medene tedne, izbral pa je Kubo.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Pop TV, Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story4/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 4/2018

Story 4/2018, od 01. 02. 2018