Filip Juričić, ki igra postavnega Marka v seriji Šverc komerc, je zgoraj brez čista paša za oči

Filip Juričić, ki igra postavnega Marka v seriji Šverc komerc, je zgoraj brez čista paša za oči (foto: POP TV) POP TV
4. 6. 2020

Hrvaški igralec Filip Juričić je v seriji Šverc komerc očaral tudi številne Slovenke, še posebej po tistem, ko je na ogled postavil svoj izklesani torzo.

Hrvaški igralec Filip Juričić se je slovenskemu občinstvu predstavil že pred leti, ko je v seriji Larina izbira upodobil vlogo zlobnega Dinka Bilića. Serija je bila tako na hrvaškem kot tudi pri nas izjemno priljubljena in prava uspešnica, kasneje pa so po njej posneli tudi film.

Zdaj pa se Filip Juričić slovenski publiki predstavlja v novi vlogi, vlogi policaja Marka iz Lokvice, kjer skuša do dna priti lokalni tihotapski združbi, ki jo vodi Zorka Skorupović, ki je bila trn v peti že številnim kriminalistom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Načelnik 🎭 Švercer😏#nagranici #filipjuricic #markolasic

A post shared by Marko Lasic (@marko.lasic_official) on

Hrvaški igralec je z leti kot vino, zdaj je še bolj šarmanten, v zadnjih mesecih pa je trdo delal na svoji postavi, zato je zdaj prava paša za oči. V seriji je zato ponosno odvrgel oblačila in pokazal svoj izklesani torzo, številne Markove oboževalke pa so se ob pogledu nanj takoj stopile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nacelnik #novatv #nagranici #sinisaruzic #filipjuricic #markolasic #tomoboban #almasucic 🌏👑🦾

A post shared by 🌍💍 (@na_granici_9) on

Igralec je na Hrvaškem izjemno popularen in pravi ljubljenec številnih režiserjev in producentov telenovel, igralstvo mu je bilo položeno že v zibko, saj je tudi njegov oče znani hrvaški igralec Pero Juričić. 

In kaj se je spremenilo od takrat, ko je igral vlogo Dinka Bilića? Veliko, Filip je že nekaj časa v razmerju z Niko Dogan s katero si je ustvaril tudi družino, zato je v zadnjem času bolj neprespan, a kar žari od ponosa, saj nikoli ni skrival, da si želi okusiti čare očetovstva.