Finančni strokovnjak: Meghan in Harry bosta na seznamu najbogatejših Britancev!

Finančni strokovnjak: Meghan in Harry bosta na seznamu najbogatejših Britancev! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2020

Vojvodinja Meghan in princ Harry že imata premoženje, ki ga ocenjujejo na nekaj milijonov funtov, finančni strokovnjaki pa menijo, da njun čas šele prihaja ter da se bosta kmalu znašla na seznamu 1.000 najbogatejših Britancev.

Odkar sta javnosti sporočila, da se umikata s kraljevih dolžnosti in da bosta postala finančno neodvisna, so mediji še bolj zainteresirani za Harryja in Meghan.

Veliko se je pisalo o njunih bančnih računih in o prihodnjih virih dohodkov. Finančni strokovnjak pa v intervjuju za revijo Hello! pravi, da bi lahko postala milijarderja.

Harryjeva dediščina in Meghanina igralska kariera bi lahko pomagala pri finančni osamosvojitvi, a treba se je osredotočiti na njune skupne projekte, pravi Robert Watts, ki je sicer sestavil seznam najbogatejših Britancev za Sunday Times.

Prepričan je, da se bosta tudi Meghan in Harry znašla na tem seznamu. "Ne gre podcenjevati mednarodnega zanimanja za člane kraljeve družine," pravi Watts in poudarja, da je to še večje v ZDA, Kanadi in drugih državah sveta.

Dodaja, da imata že precejšnje premoženje in da je mogoče, da v roku 10 let pristaneta na lestvici najbogatejših Britancev.

Harry in Meghan sicer javnost obveščata o svoji načrtih - tako sta na primer izjavila, da sta zaslužila denar z govorom na summitu finančne institucije JP Morgan Chase & Co, da bosta še naprej podpirala fundacijo Invictus Games in kraljevo fundacijo Endeavor, hkrati pa sta dodala, da bosta ustanovila novo neprofitno organizacijo.