Fotografi prvič po porodu v objektiv ujeli Kate Middleton

Fotografi prvič po porodu v objektiv ujeli Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2018

Vojvodinja Kate Middleton se je prvič po porodu pojavila v javnosti, ko se je udeležila generalke pred kraljevo poroko na dvorcu Windsor.

Kate Middleton, ki je nedavno rodila tretjega otroka, se vse od poroda ni pojavljala v javnosti, zato so jo imeli fotografi prvič priložnost v objektiv ujeti šele na generalki pred kraljevo poroko.

Vojvodinja Kate Middleton in princ William sta prišla na dvorec Windsor, kjer sta se pridružila princu Harryju in Meghan Markle na generalki pred poroko. Kate je bila oblečena v obleko s cvetličnim vzorcem, pogled pa je zakrivala za velikimi sončnimi očali. Vsekakor pa je bilo videti, da je vojvodinja dobro razpoložena in da se po tretjem porodu odlično počuti.

Kate Middleton na poroki leta ne bo imela večje vloge, kljub temu, da se je sprva šušljalo, da bo poročna priča Meghan Markle. Tako princ Harry kakor tudi Meghan si ne želita, da bi Kate še dodatno obremenjevala, saj sta izjemno počaščena, da se bo sploh udeležila poroke, glede na to, da je nedavno rodila tretjega otroka.