Fotografija malega Archieja je obnorela svet, prva pa sta še vedno Kate in William

Fotografija malega Archieja je obnorela svet, prva pa sta še vedno Kate in William (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2019

Svetovno javnost zanima vsak korak, ki ga naredi britanska kraljeva družina, prav tako pa ima kraljeva družina tudi več milijonov sledilcev na družbenih omrežjih.

Na Instagramu ima britanska kraljeva družina štiri uradne profile. Kensington Palace, je profil, ki ga uporabljata Kate Middleton in princ Willim, Sussex Royal je profil, ki ga imata Meghan Markle in princ Harry, Clarence House je profil, ki ga imata princ Charlesa in njegova žena Camilla in profil The Royal Family, ki ga večinoma uporablja kraljica.

Najbolj popularna sta na Instagramu Kate in William, ki imata več kot 10 milijonov sledilcev, sledita jima Meghan in Harry s dobrimi devetimi milijoni sledilcev. Vse pa se zdi, da bosta Meghan in Harry kaj kmalu na prvem mestu, saj sta svoj profil odprla veliko kasneje kot Kate in William in v zelo kratkem času dobila veliko število sledilcev.

A ne glede na to, da imata Kate in William največje število sledilcev, je na Instagramu največ všečkov do zdaj zbrala fotografija, ki sta jo na svojem profilu objavila Harry in Meghan. Njuna črno bela fotografija s sinom Archiejem je dobila več kot 3 milijone všečkov, številnim pa je bilo všeč, da so lahko na fotografiji videli kraljico v nekoliko bolj sproščeni podobi. Fotografija je bila sploh prva na kateri sta Meghan in Harry svetu predstavila svojega malega princa in je v hipu postala izjemno popularna.