Frizer Meghan Markle razkril, kaj je počela na poročno jutro

Frizer Meghan Markle razkril, kaj je počela na poročno jutro (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2018

Serge Normant je bil zadolžen za poročno pričesko Meghan Markle in nad njegovim končnim izdelkom so bile navdušene številne predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu.

Poročno jutro je vojvodinja Meghan Markle preživela zelo sproščeno in v miru, začela ga je kot vsak drug dan - s skodelico kave.

"Zbudili smo se že zgodaj zjutraj, popili kavo in začeli urejati njeno pričesko," je razkril Serge Normant, ki je dejal, da je bila poročna pričeska ena izmed najlažjih nalog v njegovi frizerski karieri.

Meghan so s Sergejem Normantom povezali skupni prijatelji, poročno pričesko pa sta testirala že kakšen teden pred poroko, zato sta bila na poročno jutro že dobro utečen par. Ko je v zgodnjih jutranjih urah prispel do hotela, kjer je bila nameščena Meghan, je vse potekalo v izjemno sproščenem in radostnem duhu.

"Meghan je delovala mirno, bila pa je tudi zelo zgovorna. Videti je bila zelo srečno in zares je bilo to eno čudovito in popolno poročno jutro," je razkril Normant. "Če je bila Meghan slučajno živčna na poročni dan, potem je to zelo dobro skrivala. Videti je bila srečna in radostna."

Poročna pričeska Meghan Markle je delovala zelo preprosto, odločila sta se za lase spete v figo, ta pričeska pa je do zdaj postala že zaščitni znak britanske vojvodinje.

"Želela sva si ustvariti pričesko, ki bo videti brezčasno in čim bolj sproščeno. Obožujem to lahkotnost, ki jo izžareva Meghan, ob tem pa deluje tako zelo pristno. V neverjetno veselje in čast mi je bilo delati z Meghan," je še dodal Normant.

Priporočamo