Gabriela Spanic hotela seksati s hišno pomočnico?!

Gabriela Spanic (foto: Getty Images) Getty Images
Vir: Nova
3. 4. 2013

María Celeste Fernández, hišna pomočnica venezuelske igralke hrvaških korenin Gabriele Spanic, je bila obsojena na osemletno zaporno kazen, ker naj bi zastrupila Gabrielo, njenega sina in mamo.

Celeste, ki so jo pred kratkim spustili na prostost, je zdaj izkoristila priložnost in povedala svojo verzijo dogodkov.

Bizarna zgodba Gabriele Spanic, ene od najbolj znanih venezuelskih igralk, in njene hišne pomočnice Maríe Celeste Fernández se vleče že dolga leta in dobiva čedalje večji zaplet, podoben zapletom iz žajfnic, v katerih blesti prav Gabriela!

Fernándezovo je sodišče spoznalo za krivo in ji dosodilo osem let zaporne kazni, ker naj bi zastrupila Gabrielo, njenega sina Gabriela in njeno mamo hrvaških korenin. Po dveh letih, ki jih je preživela za rešetkami, so Celeste, ki si močno želi postati igralka, pred nedavnim spustili na prostost. Seveda ni čakala dolgo, da je razkrila svojo verzijo dogodkov.

Neprimerno dotikanje

"Dolge mesece sem trpela Gabrieline žaljivke, med nekim snemanjem pa se me je začela neprimerno dotikati, zato sem jo odrinila," je svojo verzijo zgodbe začela Fernándezova, ki trdi, da jo je Gabriela ravno zato, ker ni hotela biti intimna z njo, poslala v zapor. Seveda se je na njeno zgodbo takoj odzvala tudi Gabriela.

"Po vsem svetu stalno prejemam nagrade za svoje delo in trud. Takšni trači mi resnično niso jasni. Nič nimam proti različnim spolnim usmerjenostim, a mene kot žensko zanimajo samo moški," je dejala besna zvezdnica, ki je bila med letoma 1994 in 1999 poročena z Miguelom de Léonom. Junakinja številnih priljubljenih žajfnic je prepričana, da so Celeste iz zapora izpustili s pomočjo igralke Carmen Salinas.

"Vsi vedo, kakšna je Fernándezova, in nikoli ji nihče ni hotel pomagati pri uresničevanju igralske kariere, razen Carmen. Njen odvetnik je zelo vpliven v Mehiki in prepričana sem, da jo je prav on izvlekel iz zapora," je še povedala Gabriela, ki ji ni jasno, kaj ima Carmen proti njej.