Gabriela Spanić rada spletkari

Gabriela Spanic (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
26. 7. 2014

Portoriški igralec Julian Gil se je obregnil ob igralko hrvaškega rodu Gabrielo Spanić, ki je pred kratkim dejala, da jo je Gil vabil v seks v troje.

40-letna Gabriela Spanić obtožuje igralca iz Portorika, 44-letnega Juliana Gila, ki naj bi jo nagovarjal v seks v troje z njegovo zdaj že bivšo punco, 34-letno Marjorie de Sousa, ki je tudi igralka. Nato se je oglasil tudi Gil in dejal, da je Gabriela nora.

"Tega ji ne bom oprostil. S svojimi spletkami je šla absolutno predaleč. Nisem je nagovarjal na seks, še najmanj pa v troje." Nato je to svojo izjavo zbrisal in napisal, da želi prekiniti s špekulacijami. "Najin odnos je dostojen in profesionalen," je še dodal.

Gabriela je dosegla veliko slavo v telenovelah Emperatriz in Za tvojo ljubezen. A jo tudi bivša asistentka obtožuje, da psihično ni najbolj uravnotežena. Gabriela je svojo pomočnico, 27-letno Celste Fernandez, pred tremi leti obtožila, da je hotela zastrupiti njo, mamo in njenega šestletnega sina Gabriela.

Asistentka je odsedela dve leti in tri mesece. Rešila jo je druga igralka, 80-letna Carmen Salinas, ki je plačala odvetnika, da je znova preučil primer.