Zagotovo se še spomnite lepe Gabriele Spanic iz priljubljenih telenovel, poglejte si, kakšna je danes, to vas morda preseneti

Če si velika oboževalka mehiških telenovel, potem brez dvoma poznaš Gabrielo Spanic.

Zaslovela je zaradi svoje nedolžne lepote, kritiki pa nikakor niso spregledali niti njenega talenta, saj je v svoji karieri uprizarjala mnoge zahtevne vloge. Tebi je v spominu zagotovo ostala TAKŠNA 👉 (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2022

Kaj pravite, bi jo prepoznali, če bi jo zagledali na malih ekranih?

Tisti, ki ste z veseljem spremljali mehiške telenovele, se zagotovo spomnite igralke Gabriele Spanic. Na zaslonih je naravnost žarela, vsi pa so bili navdušeni nad njeno nedolžno lepoto.

Kopalke, ki jih nosi Ana Klašnja, razkrivajo njeno izklesano postavo, ki ji jo zavidajo precej mlajša dekleta

Kritiki so jo hvalili, saj je v času svoje kariere odigrala raznovrstne in tudi zahtevne vloge. Verjetno vam je v spominu ostala takšna, kakršna je na spodnjem prizoru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

A Gabriela je že pred časom kar sama priznala, da je pretiravala z botoksom in plastičnimi operacijami, v zadnjem času pa bi si naj popravila še zadnjico in povečala oprsje.

Mnogi so nad izgledom lepotice naravnost zgroženi, saj so prepričani, da ji tega res ni bilo treba, sama pa je v svoji koži več kot zadovoljna in to je tudi najbolj pomembno, se strinjate?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)