Ganljivo slovo svetovnih zvezdnikov od Aviciija

21. 4. 2018
Deli
Ganljivo slovo svetovnih zvezdnikov od Aviciija (foto: Profimedia)
Profimedia

Prezgodnja smrt 28-letnega švedskega didžeja Aviciija je pretresla številne znane osebnosti, ki so se ob tej priložnosti preko družbenih omrežij poslovili od njega.

Med njimi je tudi Madonna, ki je na svojem Instagram profilu zapisala: "Tako žalostno. Tako tragično. Prezgodaj je odšel. Zbogom, dragi Tim." Objavila je fotografijo, na kateri sta skupaj z Aviciijem med nastopom.

So Sad....... So Tragic. Good Bye Dear Sweet Tim. Gone too Soon. #avicii

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 20, 2018 at 12:11pm PDT

Eden od najbolj znanih didžejev, David Guetta, je napisal: "Zgodilo se je nekaj groznega. Izgubili smo prijatelja s čudovitim srcem, svet pa je izgubil neverjetno nadarjenega glasbenika. Hvala ti za tvoje čudovite melodije, za čas, ki sva ga preživela v studiju, ko sva skupaj igrala in uživala v življenju. Počivaj v miru."

DJ Hardwell, ki je nastopal z Aviciijem, je zapisal: "Ne morem verjeti, pogrešal te bom. Od prvega nastopa, na katerem sva bila skupaj, do čudovitih spominov, ki sva si jih delila. Hvala, ker si spreminjal svet s svojo čudovito glasbo. Hvala, ker si bil tak navdih. Upam, da si zdaj nekje, kjer ti je boljše. Brat, pogrešal te bom, vse dokler se spet ne srečava." 

Morda bi vas zanimal še članek: