George Clooney brani Meghan Markle: "Preganjate jo kot princeso Diano in vsi vemo, kako se je končalo."

George Clooney brani Meghan Markle: "Preganjate jo kot princeso Diano in vsi vemo, kako se je končalo." (foto: Profimedia) Profimedia
12. 2. 2019

Hollywoodski igralec George Clooney se je postavil na stran vojvodinje Meghan Markle, ki je zadnje tedne glavna tarča svetovnih medijev.

Igralec George Clooney je velik prijatelj kraljevega para in zdaj se je pred vsemi postavil v bran Meghan Markle, ki je v zadnjih mesecih ves čas tarča rumenih medijev.

George in njegova lepa žena Amal sta bila povabljena na razkošno kraljevo poroko na gradu Windsor, kasneje pa je hollywoodski igralec kraljevi par gostil v svoji vili v Italiji.

Zdaj se zdi, da ima dovolj vseh medijskih zapisov, ki te dni krožijo o noseči vojvodinji Meghan Markle. "Vsi vse čas preganjajo Meghan Markle in vršijo neverjeten pritisk nad njo in jo kaznujejo. Nihče ne pomisli, da je v sedmem mesecu nosečnosti in da se jo preganja na enak način kot se je to dogajalo s pokojno princeso Diano. Zgodovina se ponavlja in vsi smo videli, kako se je zaključilo v primeru princese Diane," je ostro dejal Clooney. Ameriški igralec je imel pri tem v mislih prometno nesrečo, ki se je zgodila leta 1997, ko je bežeč pred številnimi paparaci umrla v Parizu.