George Clooney in Amal: Pazila bosta na svojo varnost

George Clooney in Amal: Pazila bosta na svojo varnost (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 3. 2017

Nevarnega življenja je konec! George Clooney in njegova žena Amal, ki v juniju pričakujeta svoja prva otroka, dvojčka, sta začela bolj paziti, kako živita.

Ne le da sta zaradi nosečnosti prilagodila tempo življenja, ki je bil do sedaj izjemno hiter, temveč sta se tudi odločila, da v prihodnje ne bosta več potovala v nevarne države.

George se bo v prihodnje tako izogibal potovanjem v Južni Sudan in Kongo, kamor je kot aktivist za človekove pravice in humanitarec pogosto potoval, Amal pa je obiskovala Egipt in Irak, saj so tam živele njene stranke.

No, bodo pa za to potovanja med Veliko Britanijo, ZDA in Italijo za družino stalnica, saj imata zakonca v vsaki od omenjenih držav domove. Kje se bosta ustalila, za zdaj še ne vesta, se bosta pa to morala odločiti, ko bosta njuna otroka začela obiskovati šolo.

A imata do takrat še dovolj časa, zato se s tem še ne obremenjujeta. Trenutno se raje posvečata pripravam na dojenčka in naj bi tako že pripravljala sobico za njiju ter nakupovala vse potrebno za njun prihod.

Tina Ambrožič