George Clooney in Amal: Zvezdnika sta obzirna starša

George Clooney in Amal: Zvezdnika sta obzirna starša (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
27. 12. 2017

Ste že kdaj s svojimi otroki potovali z javnim prevozom? No, potem veste, kakšen izziv je to lahko tako za vas kot tudi za vse tiste, ki potujejo z vami.

George Clooney in njegova Amal sta redno na poti, vse pogosteje tudi s svojima malčkoma Ello in Alexandrom. Da pa bi med potovanji z javnim prevozom potniki okoli njiju zaradi joka njunih malčkov čim manj trpeli, vedno že vnaprej dobro premislita, kako poskrbeti za čim mirnejšo in prijetnejšo pot za vse.

Pred kratkim sta tako med poletom iz ZDA v Veliko Britanijo sopotnikom v prvem razredu podarila slušalke, ki zadušijo zvok, ob njih pa še sporočilo, na katerem je pisalo, da se vnaprej opravičujeta, če bi njuna malčka jokala ali vreščala. In glede na to, da je novica o njunem dejanju prišla v javnost, sklepamo, da se jima je poteza obrestovala, potniki pa so polet prestali mirno. Sicer sta mala Ella in Alexander pred kratkim dopolnila že šest mesecev in sta iz dneva v dan večja, njuna starša pa vse bolj zaljubljena vanju.

George je pred kratkim v enem izmed intervjujev dejal, da sta malčka, čeprav sta dvojčka, zelo različna. Mala Ella je prava kopija svoje mamice, lepa in elegantna. Njen bratec Alexander pa njeno pravo nasprotje – je namreč velik, živahen in zelo glasen fantek.

Foto: Profimedia